Lettet Ørntrener
Trener Richard Henriksen var fornøyd etter kampen.
- Dette var en viktig kamp, det var både spillerne og vi trenere klar over. Derfor var det også bra at vi tok tak i kampen fra start og skapte en del sjanser. Etter at Charlotte Bjerkeskaug header inn ledelsen, fortsetter vi å styre kampen, Vi måtte imidlertid vente til vel fem minutter før slutt før Rikke Pedersen scorer det andre målet. Selv om Urædd får en redusering, vinner vi en fullt fortjent og ikke minst viktig seier, sier Ørntreneren

Svært viktige poeng 
Dette var en sekspoengskamp. Med seier ville Ørn ta et langt steg bort fra bunnstriden, mens ved et tap, ville lagene bak komme ubehagelig nær. Med seier ligger laget nå fem poeng foran Lyngdal på den utsatte 10. plassen og de har også en kamp mindre spilt.
Du kan se tabellen for 2. divisjon HER.

Før pause
Charlotte S. Bjerkeskaug headet inn Ørnledelsen snaue kvarteret ut i kampen, etter en godt slått corner av Stine Emilie Hytten Andersen. Ørn hadde styringa og skapte sjansene, men resten av omgangen forble målløs. Enkelte på tribunen, og kanskje på banen fryktet at dette skulle bli en gjentagelse av våroppgjøret, da Ørn brant massevis av sjanser, men kun klarte 1-1.

Her har Charlotte Bjerkekaug (nest til høyre) headet inn 1-0
Bilder Knut G. Bjerva

Etter pause
I andre omgang fortsatte Ørn å ha overtaket, både i spill og sjanser. Til tross for store sjanser måtte laget vente til fem minutter før slutt før toppscorer Rikke Pedersen headet inn 2-0, også dette på corner.  Det ble litt spenning i kampen da bortelaget utlignet et par minutter før slutt, men Ørn sikret seg en fullt fortjent seier.

Rikke Pedersen (med høy hestehale) header ballen til 2-0

Oda S. Ramberg og Charlotte S. Bjerkeskaug ble kåret til Ørns beste og kan spise pizza på Pizzanini.

Oda S. Ramberg ble kåret som en av de to beste på Ørns lag

Ørn neste kamp er mot Røa2 som leder serien med fem poeng, foran Nanset. Kampen spilles på Røa kunstgress søndag 27. august kl. 15.00.

Du kan se flere av Knut G. Bjervas bilder på Ørn Hortens Facebookside HER.