Ørn manglet flere sentrale spillere og da ble det tøft mot serielederen som etter kampen mot Ørn leder med fem poeng til Nanset. Laget hadde før kampen mot Ørn 37-9 i målforskjell på fem hjemmekamper.

Ørn fikk tre kjappe mål i mot før Katrine Lund satte inn en redusering. Deretter økte Røa til 4-1, før Andrea Nummer kunne redusert til 4-2, men hun satte ballen til side på åpent mål.
I stedet gikk hjemmelaget opp til 5-1, alt før halvtimen var spilt.

Etter pause klarte Ørn seg med to baklengsmål, og Rikke Pedersen kunne pyntet på sluttresultatet da et godt frispark fra 30 meter smalt i tverrliggeren.

Fornøyd og stolt
Trener Richard Henriksen var fornøyd etter kamp, motstanderen tatt i betraktning.
– Her møter vi spillere med litt andre kvaliteter enn dem vi er i besittelse av. Vi dro til Oslo med et litt redusert lag og flere spillere som debuterte på dette nivået. På den bakgrunn er jeg aller mest stolt etter dette oppgjøret. Vi kjempet heroisk helt inn og var aldri i nærheten av å gå i oppløsning. I andreomgang var vi virkelig gode, og vi må gi ekstra ros til keeper Pia Eilertsen som hadde en rekke flotte redninger i denne kampen, sa Ørntreneren til Gjengangeren etter kampen.

Viktig kamp 
Søndag 3. august kl. 15.00 spiller Ørn en meget viktig kamp, hjemme mot Randesund. Laget fra Sørlandet ligger nest sist på tabellen, ti poeng bak Ørn, men med en kamp mindre spilt.

Du kan ser video fra kampen HER.

Ørn Hortens lag:
Pia Eilertsen 
Danielle Almeida 
Ida Sofie Alnæs 
Stine-Emilie Hytten Andersen 
Kajsa Bagstevold 
Andrea Numme 
Aida Kvrigic 
Malene Kjær 
Rikke Pedersen
Katrine Lund.

Innbyttere:
Nina-Caroline Magnussen
Nicole Lopes da Silva.