Vil gjerne ha luke
Trener Richard Henriksen er optimistisk før søndagens kamp.
– Vi må gjenskape det vi har vært gode på de siste hjemmekampene. Vi skal ta tak i kampen fra start, og da vet vi at da vil sjansene komme og forhåpentligvis målene. Med tre poeng i dag så vil vi få en luke til lagene bak oss. Det er dessuten godt å ha alle spillerne klare til kamp, sier Ørntreneren som i de siste kampene har hatt herretrener Thu som medhjelper på sidelinja.

Status
Når det er syv runder igjen ligger Ørn fem poeng foran Lyngdal som har den utsatte 10.plassen på tabellen. Ørn har imidlertid tøffe kamper mot slutten av sesongen, og fire av seks kamper spilles borte. Tre poeng mot Randesund vil derfor være ekstra viktig.

Ørn Hortens gjenstående kamper:

10.09.

Gimletroll

Ørn Horten

17.09.

Lyn 2

Ørn Horten

24.09.

Ørn Horten

Snøgg

02.10.

Lier

Ørn Horten

08.10.

Ørn Horten

Grei2

12.10.

Nanset

Ørn Horten

Borteoppgjøret mot Randesund var ingen stor kamp fra Ørns side og de måtte ta den lange turen hjem uten mål i bagasjen. Hjemmelaget klarte heller ikke å score, slik at kampen endte 0-0.

Motstanderen
Randesund har kun tatt ett poeng på bortebane etter 0-0 mot bunnlaget Urædd2 i forrige bortekamp. Laget ligger nest sist på tabellen, har åtte poeng og 3-24 i målforskjell. Randesund er fem poeng bak Lyngdal, og syv poeng bak Lier som innehar den siste sikre plassen. Trolig er kampen mot Ørn lagets siste mulighet til å bevare håpet om fortsatt spill i 2. divisjon neste år.

Ørn Hortens tropp mot Randesund
Pia Eilertsen
Charlotte Bjerkeskaug
Andrea Numme
Oda Ramberg
Rikke Pedersen
Kristine Lund
Katrine Lund
Mia-Caroline Magnussen
Anniken Nordby
Danielle Almeida
Therese Bjerkemo
Stine-Emilie H. Andersen
Aida Kvrigic
Malene Kjær
Ida Alnæs