Sterk i trua
Trener Kjell Andre Thu ønsker sterkt en seier på lørdag.
- Nå har vi ikke vunnet siden Vestfossen, altså på tre kamper, så nå er bare seier godt nok. Vi har hatt bra prestasjoner i de to siste kampene mot Oppsal og Moss, men nå er det om å gjøre å omgjøre god prestasjon til poeng. Vi har tenkt å beholde andreplassen ut sesongen og det betyr at vi trolig må vinne samtlige kamper som er igjen, for jeg tror ikke Kvik kommer til å tape så mange kamper til, sier Ørntreneren. I kampen om andreplassen møter Kvik Halden forøvrig Moss på Melløs, mens Oppsal tar i mot Drøbak Frogn.

Ørn Hortens lag
En god nyhet er at Daniel Skistad ble spilleklar fredag kveld. Han har signert for Ørn ut neste sesong. Han kommer fra Godset 2 og blir en ren erstatter for Torgeir Fredriksen. Han trente med Ørn i vinter og har spilt de fleste  kampene for Godset2 i vårsesongen. Skistad går rett inn på laget mot Holmen, ikke minst fordi Olaves Fuglem fortsatt sliter med lårskaden han pådro seg mot Moss.
Dessuten er Ardian Gashi ikke helt klar etter skaden som holdt ham ute mot Moss.
Thomas Utter Jensen har karantene etter sitt tredje gule mot Moss, og erstattes av Alex Krawiec som scoret fire mål i rekruttkampen mot Borre/Falk denne uka.

Alex Kraviec kommer inn på laget etter en meget god rekruttkamp denne uka
Bilder: Knut G. Bjerva

Motstanderen
Holmen ligger syv poeng bak Drøbak Frogn som innehar den siste sikre plassen. Med bare syv kamper igjen, «må» laget vinne mot Ørn for å ha håp om å berge plassen. Laget har ikke vist den beste hjemmeformen i det siste. Holmen har nemlig bare én seier på de siste seks hjemmekampene. Det skjedde da de vant 5-2 over bunnlaget Odd3. Dette er også den eneste av de seks kampene de har scoret mål i.
Holmen er laget som har scoret færrest mål i avdelingen, kun 19 på like mange kamper. Toppscorer Bjørnar Sæter har scoret ni av dem. Han gikk imidlertid målløs av banen da Holmen gjestet Ørn i Lystlunden i mai. Da vant Ørn 1-0 i en kamp som kom midt i mellom cupseieren mot SF og cupkampen mot Vålerenga.

Kort vei
Vi håper du tar turen til Holmen i Asker i dag, om du kommer fra Horten eller Osloområdet.
Det er kampstart på Holmen Arena kl. 16.00

Ørn Hortens lag:
Miguel Vieira
Daniel Skistad
Håvard Hettervik
Thomas Knutsen
Trym Bergan Solli
Jens Erik Johansen
Artan Brovina
Alen Patros
Alex Krawiec
Niklas Haakenstad
Lasse Bransdal

Innbyttere
Adrian G. Bergman
Patrick Søderstrøm
Simen Thon
Marius Baggerød
Selim Muho
Evan Patros
Kristoffer Perskaas