Ørn har bare tatt to poeng på de tre siste kampene, men har møtt tøff motstand i alle tre. Ullern som vant 1-0 over Ørn, tok i dag sin femte seier på rad og er formlaget i avdelingen. Deretter ble det uavgjort mot Oppsal og Moss.
Mot Holmen signaliserte trener Kjell Andre Thu at bare seier var godt nok, og han var fornøyd etter tre poeng.
- I dag er vi solide og vinner mot et lag som kjempet desperat for poengene. Spesielt første omgang er bra, det eneste jeg ikke er helt fornøyd med at vi brenner for mange store sjanser, sier Ørntreneren.

Ørn kjemper om opprykk i 5. divisjon, og gjorde et taktisk bytte etter bare to minutter. Kristoffer Perskaas som har vært skadet lenge startet kampen, men ble byttet ut til fordel for Alex Krawiec som dermed kan starte toppkampen mot Teie fk. torsdag. 

Toppscorer stod fram
Det skulle bare ta ti minutter før toppscorer Lasse Bransdal viste seg fram.  Etter å ha gått tre serierunder uten scoring satte han inn 1-0 med venstrebeinet fra  fem-seks meter.
Ørn fortsatte å kjøre kampen, men måtte vente til en halvtime var gått før neste scoring kom. Da var det kanstspiller Jens Erik Johansen som kunne notere seg for årets tredje scoring.
Lasse Bransdal setter inn 1-0
Bilder: Knut G. Bjerva 

Ørn burde ledet mer til pause, og ville gjerne «drepe» kampen tidlig i andre omgang. Laget satset såpass mye på det at man tømte seg bakover, slik at Holmen kom til noen farlige kontringer. Da var imidlertid keeper Miguel Vieira parat og hindret scoring.

Ørn måtte vente til ti minutter før slutt før den endelig punkteringen kom. Igjen var det Lasse Bransdal som var på hugget da han satte ballen under keeper fra litt skrått hold til 3-0.
Lasse Bransdal kunne notere sitt 19. mål for sesongen med 3-0-scoringen

Fornøyd med mye
Trener Kjell Andre Thu var glad etter seieren.
– Det var viktig at vi vant i dag, etter at vi har slitt litt poengmessig i de siste kampene.  Spillet har imidlertid vært i bedring, selv om det alltid vil være noe å rette på. Vi skal hele tida utvikle oss, og da vi må vi finne de områdene vi kan forbedre oss på. I dag burde vi vært mer kyniske og avgjort kampen mye før. Hadde vi scoret det tredje målet, tror jeg Holmen hadde gått i oppløsning. Vi brenner mange kjempesjanser, og samtidig har vi en del unødvendige balltap når vi er mange spillere med framover. Det fører til at vi får kontringer i mot, hvor de er i overtall. Men vi scorer tre mål på i en bortekamp mot et lag som måtte vinne, og det er jeg veldig fornøyd med, sier Ørntrenerern.
Holmen er et fysisk lag, og Edin Botonjic (10) fikk sitt tiende gule kort for sesongen

Ørns beste
I første omgang var det mange spillere som var gode, mens etter hvilen var det noe mer variert. Keeper Miguel Vieira står igjennom fram, og kaptein Thomas Knutsen er solid i forsvarsfireren. Der fikk Daniel Skistad sin debut etter å ha blitt klar fredag kveld, og han er en spiller Ørn vil få mye glede av, selv om andre omgang ble litt «lang».  Framover tar unggutten Jens Erik Johansen stadig nye steg, og kunne notere seg for nok et mål, og Lasse Bransdals to scoringer taler for seg selv.
Daniel Skistad gjorde en solid Ørndebut på høyre back 

Neste kamp/tabell
Ørn går nå inn i en periode mot andre- og tredjelag. Neste mandag kommer Strømsgodset2 på besøk, deretter venter bunnlaget Odd3 (borte) og Sarpsborg08 2 (hjemme).
Ørn tok inn tre poeng på Moss, og ligger nå  syv poeng bak, med seks kamper igjen. Moss røyk 1-4 mot Kvik Halden på Melløs. Ikke at håpet er så stort, men vi bare nevner at laget tidligere har kollapset litt på høsten. I fjor tok laget syv av 18 poeng på de seks siste kampene.
Oppsal vant 3-0 over Drøbak-Frogn der alle målene kom de siste fem minuttene. Både Kvik og Oppsal ligger ett poeng bak Ørn.


Kaptein Thomas Knutsen ledet nok en gang laget på en god måte mot Holmen

HER er tabellen etter 20. serierunde. 

Andre kamper

 

 

Lørdag

Moss

Kvik Halden

1-4

 

Ullern

Vestfossen

3-1

 

Oppsal

Drøbak-Frogn

3-0

Søndag

Odd3

Østsiden

 

Mandag

Sarpsborg08 2

Kråkerøy

 

 

Strømsgodset2

Sprint-Jeløy

 


Neste runde

Fredag

Vestfossen

Oppsal

Lørdag

Kvik Halden

Holmen

 

Kråkerøy

Ullern

 

Drøbak-Frogn

Moss

Mandag

Østsiden

Sarpsborg08 2

 

Ørn Horten

Strømsgodset2

Tirsdag

Sprint-Jeløy

Odd3

Flere av Knut G. Bjervas bilder kan du se HER. 

Kampfakta NT-ligaen 9.9.17
Holmen - Ørn Horten 0-3 (0-2)
Holmen Arena – ca 60 tilskuere
Dommer:  Neco Darian, Holmlia
Mål:
0-1 Lasse Bransdal (11)
0-2 Jens Erik Johansen (32)
0-3 Lasse Bransdal (81)
Gult kort: Håvard Hettervik (hans andre), tre til Holmen 

Ørn Hortens lag:
Miguel Vieira
Daniel Skistad
Håvard Hettervik
Thomas Knutsen
Trym Bergan Solli
Jens Erik Johansen (Simen Thon fra 84.)
Artan Brovina
Alen Patros (Marius Baggerød fra 75.)
Kristoffer Perskaas (Alex Krawiec fra 2.) (Evan Patros fra 62.)
Niklas Haakenstad
Lasse Bransdal