Spørsmålsstilleren
Trener Geir Ludvigsen var en av dem som kom med oppfordringen.
- Tidligere i år spurte vi på et foreldremøte for 2009-laget om mulig inntjening i form av dugnad. Da sa en av foreldrene at han hadde lyst til å spørre faren sin om det var mulig å holde en konsert til inntekt for klubben og laget. Bjørn Eidsvåg har det siste året hatt en tett timeplan, men så nå at muligheten til å holde en konsert var til stede, noe vi er utrolig takknemlig for. Besteforeldre stiller ofte opp på kamper med barnebarn, men dette er jo veldig spieslte og moro, sier Ludvigsen som selv har godt over 200 kamper for Ørns A-lag.

Billetter
Den folkekjære artisten spiller konsert på Artelleriverkstedet i Horten søndag 15. oktober kl. 19.00. Billettene vil være tilgjengelig i tre dager eksklusivt for foreldre og foresatte før de også legges ut for salg til resten av Hortens befolkning.
Dette blir en glimrende anledning til å høre noen av de mest kjente og kjære låtene fra nyere norsk musikkhistorie, direkte fra mannen som skrev dem.

Fantastisk
Styreleder Kjetil Ramberg er både imponert og glad over en slik støttekonsert.
- Det er helt fantastisk at Bjørn Eidsvåg stiller opp for klubben på denne måten. I tillegg får klubben leie Artilleriverkstedet gratis, lys- og lysfolk stiller opp på dugnad, Gjengangeren sponser med annonser og selv billettselskapet ticket.no bidrar. Alle inntektene fra konserten går uavkortet til klubben. Vi setter stor pris på alle som bidrar. Her det virkelig en felles dugnad fra mange Ørn- og musikkvenner med Henrik Lysell i spissen. Som den dugnadsklubben Ørn er, stiller klubben med mannskap til rigging, kiosk og alt det andre som trengs, sier styreleder Kjetil Ramberg.

Kanskje unødvendige opplysninger
Bjørn Eidsvåg har vært aktiv i norsk musikkliv i over 40 år. Han har det siste året konsentrert seg om teaterforestillingen Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus på Det norske teatret i Oslo. Konserten vil nok inkludere noen av de nye sangene som ble spesialskrevet til dette prosjektet, og som ble sluppet i høst.
Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn Eidsvåg er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus. 

Det er plass til 600 personer i Artilleriverkstedet. Du kan kjøpe billett HER.

KJEMPESTOR TAKK
Da gjenstår det bare nok en gang å rette en stor takk til de som gjør denne konserten og innsamlingen mulig:
Bjørn Eidsvåg, Artilleriverkstedet, Bjørge Trudvang og foreldre som alltid stiller opp på dugnad.