Sterk i trua
Trener Kjell Andre Thu er ekstra positiv før kampen mot Odd3.
- Ting ser bra ut før kampen mot Odd3. Jeg har liten tro på at gutta kommer til å ta lett på denne kampen. Vi er store favoritter, men det begynner vi å bli vant med og må klare å håndtere, sier Ørntreneren. 
Han kan disponere nummer tre og fire på toppscorerlista i avdelingen. Lasse Bransdal står med 17 mål, pluss tre i cupen, mens Thomas Utter Jensen har 15 mål. Bare Kvikduoen Øystein Lundblad Næsheim (23) og Bjørn Berglund (21) har flere.

Trenerduoen Thu/Bergman har planen klar før lørdagens kamp
Bilder: Knut G. Bjerva

Ørn Hortens lag
Ardian Gashi er fortsatt ikke helt klar, og Patrick Søderstrøm står også over. Olaves Fuglem får plass i startoppstillingen på kanten, og erstatter Niklas Haakenstad. Dermed skyves Jens Erik Johansen fram som spiss, sammen med Lasse Bransdal. Det betyr at Ørn Horten stiller med følgende lag:
Miguel Vieira
Daniel Skistad
Håvard Hettervik
Thomas Knutsen
Trym Bergan Solli
Olaves Fuglem
Artan Brovina
Alen Patros
Thomas Utter Jensen
Jens Erik Johansen
Lasse Bransdal

Innbyttere
Adrian G. Bergman
Simen Thon
Marius Baggerød
Alex Krawiec
Selim Muho
Evan Patros
Niklas Haakenstad

Olaves Fuglem og Thomas Utter Jensen utgjør kantduoen mot Odd3

Våroppgjøret
Ørn vant hele 7-0 over Odd3 i Lystlunden i juni, og var nærmere tosifra enn Odd var redusering. Dette var den største serie-seieren siden Ørn vant 9-0 over Larvik Turn i 1998. Thomas Utter Jensen satte standarden allerede før minuttet var spilt med et frispark i nettaket, og økte til 2-0 etter vel en halvtimes spill. Lasse Bransdal og Niklas Haakenstad økte til 4-0 de siste fem minuttene før pause. I løpet av de ti første minuttene etter hvilen scoret Utter Jensen, Bransdal og Haakenstad, mens den siste halvtimen ble målløs, selv om Ørn hadde flere store målsjanser.

Motstanderen
Odd3 er det klare bunnlaget i avdelingen og med bare syv poeng er laget allerede klar for nedrykk, fem serierunder før slutt. Laget står uten poeng på bortebane, men har seire mot Sarpsborg2 og Vestfossen samt uavgjort mot Holmen på hjemmebane. Laget har ikke tatt poeng siden slutten av juni, og har sluppet inn 19 mål på de tre siste kampen. Odd3 består imidlertid av sultne juniorspillere som kan overraske, men vi regner ikke med at det skjer mot Ørn.

Andre kamper
Ørn ligger syv poeng bak Moss, og poenget foran formsterke Kvik Halden. Skal Ørn ha noe annet et teoretisk håp om opprykk, må Ørn vinne mot Odd3 og Moss avgi poeng mot Vestfossen. Det første er mer sannsynlig enn det siste.

Lørdag

Moss

Vestfossen

 

Oppsal

Ullern

 

Holmen

Drøbak-Frogn

 

Østsiden

Kråkerøy

Mandag

Strømsgodset2

Kvik Halden

Tirsdag

Sarpsborg08 2

Sprint-Jeløy

Opplev mange mål
Det er sjelden Ørn har vært så store favoritter før en bortekamp, som mot Odd3. Vil du oppleve mange mål er sannsynligheten stor for å oppleve det på Skagerak arena lørdag fra kl. 14.00.