Etter uavgjorte kamper mot Oppsal og Moss har Ørn nå fire strake seire. De to borteseirene har kommet mot avdelingens to svakeste lag, Holmen Og Odd3, men Ørn har ikke tapt på bortebane siden 1-3 mot Sarpsborg08 2 i midten av juni. Østsiden har tre tap på rad, sist 0-1 mot Sprint Jeløy.
Ørn ligger fem poeng bak Moss med tre kamper igjen, og må ha seier hvis håpet om opprykk ikke kun skal være teori. 

Fortsette det offensive spillet
Trener Kjell Andre Thu venter tøff kamp.
- Vi møter et lag som har rotet det litt til for seg selv i det siste og er nede i nedrykkssumpa. Etter at de tok en del poeng i sommer har de nå tapt tre på rad. Så vi møter nok et lag som kommer til å trøkke skikkelig til, så vi må være klare for en fysisk tøff match. Vi håper å fortsette det gode offensive spillet vi hadde mor Sarpsborg. Da bør vi sikre oss tre poeng sier Ørntreneren 
Trener Kjell Andre Thu venter en fysisk tøff kamp
Bilder: Knut G. Bjerva

Ørn Hortens lag

Håvard Hettervik har karantene etter sesongen tredje gule i siste kamo. Selim Muho spilte en god kamp mot Saprsborg08 2s og spiller stopper sammen med Thomas Knutsen. Dessuten er Lasse Bravndal og Daniel Skistad med fra start, det samme er Thomas Utter Jensen. Alex Krawiec sliter med en kraftig lårhøne og er litt usikker, og Ardian Gashi er fortsatt ikke klar.

Olaves Fuglem (10) setter inn Ørns første scoring i våroppgjøret

Våroppgjøret
I våroppgjøret i Lystlunden vant Ørn 2-1. Olaves Fuglem ga Ørn ledelse like før pause med et kjempeskudd. Lasse Bransdal økte ledelsen etter en times spill, men bare fem minutter seinere reduserte Østsiden. Det holdt imidlertid helt inn, og dermed en fortjent seier som burde vært større.
Les hjemmesidas artikkel fra våroppgjøret HER.  

Motstanderen
Østsiden ligger på 9. plass på tabellen, men bare fire poeng foran Drøbak-Frogn som er første «nedrykkslag». Laget har imidlertid klart best målforskjell av lagene som er aktuelle for nedrykk. Sprint Jeløy, Holmen og Odd3 er allerede klare for nedrykk.
Lagets toppscorer er Alban Shipshani med ti mål foran Dino Mulac som har ett mål mindre. Shipshani soner sin andre kamps karantene mot Ørn etter rødt kort i forrige hjemmekamp.
Les Østsidens forhåndsomtale HER.

Andre kamper denne runden

Lørdag

Moss

Oppsal

 

Holmen

Ullern

 

Sprint-Jeløy

Kråkerøy

 

Strømsgodset2

Vestfossen

Søndag

Odd 3

Drøbak-Frogn

Mandag

Sarpsborg 08 2

Kvik Halden

Ta gjerne turen
Noen vil kanskje kombinere kampen mot Østsiden med en liten handletur utenlands.
Uansett er du hjertelig velkommen til Østsiden idrettsplass lørdag kl. 15.00.