Ørn møter Grei i Lystlunden søndag. Oslolaget har vært gode i det siste, med seire over Randesund, Urædd2 og Lyngdal og knepne tap for topplagene Røa2, Vålerenga2 og Nanset. Førstelaget møter Åsane på bortebane i 1. divisjon lørdag og ligger utsatt til for nedrykk, så vi kan alltids håpe at laget ikke stiller sitt sterkeste lag mot Ørn.

Med to kamper igjen, kan Ørn lett havne på den utsatte 10.plassen, som trolig betyr nedrykk dersom Nanset ikke rykker opp etter kvalifiseringen. Og Ørn har jo erfaring med at i kvalifiseringer kan tilfeldigheter avgjøre hvem som rykker opp.

Klar Ørntrener
Trener Richard Henriksen mener tre ting blir viktig i søndagens kamp.
- Alle er klare for denne viktige kampen. Det viktige blir å vinne dueller, ville ha ballen og ikke minst en stor vilje til og vinne kampen. Vi må ufarlige gjøre kampen og frigjøre masse energi, sier er optimistisk Ørntrener.

Ørn gikk på et ufortjent tap i siste kamp mot Lier etter tre baklengsmål de sist fem minuttene før pause. Med uavgjort ville situasjonen vært langt lysere, da ville Lier fortsatt vært tre poeng bak, og de møter Lyn2 og Snøgg i sine to siste kamper.
Ørn ligger nå á poeng med Lier, og ett poeng foran Lyngdal på 10.plassen. Lyngdal møter imidlertid Randesund i siste kamp og er klare favoritter der. Ørn har imidlertid klart dårligst målforskjell.

Våroppgjøret i Oslo endte 3-3 der Rikke Pedersen scoret de to første målene, mens Caroline Ralle satte inn det tredje. 

Se vår omtale av kampen HER

HER  er tabellen for Ørns avdeling i 2. divisjon.

Da håper vi tar turen til Lystlunden søndag ettermiddag, A-lag kvinner trenger all støtte de kan få.
Det er kampstart kl. 13.00.