Trenerros
Trener Richard Henriksen roser jentene for innsats og innstilling.
- Jentene går på banen i dag med en god innstilling og vinner mange dueller den første halve timen. Jeg teller til 2-2 i målsjanser. Dessverre får vi et mål i mot etter en halvtime, men deretter skaper vi et par store sjanser til å utligne, men Grei leder 1-0 til pause. Vi går utpå igjen i 2. omgang med samme vilje og innsats og Rikke Pedersen scorer et fint mål etter en times spill. Men så scorer Grei etter bare et par minutter, så vi må jage mål igjen. Rikke utligner igjen kvarteret før slutt, men nok en gang så scorer Grei rett etterpå. Da må vi ta noen sjanser fremover i håp om få ett mål til. Det ender med at det er Grei som scorer på en corner fem minutter før slutt. Jentene skal ha ros for innsatsen og viljen til å vinne i dag. Dette må vi ta med oss i årets siste kamp på torsdag, sier Henriksen. 

Richard Henriksen fant mye positivt mot Grei2
Foto: Knut G. Bjerva, og flere av hans bilder fra kampen kan du se HER.

Video med målene fra kampen kan du ser HER.

Uavklart situasjon
Med én kamp igjen, ligger Ørn fortsatt på niendeplass. Lyngdal som ligger på plassen bak Ørn, tapte 1-11 for tabelltopp Røa2 søndag, mens Lier klarte 1-1 mot Lyn2. I og med at Lyngdal møter nedrykksklare Randesund hjemme i siste kamp, mens Ørn møter kvalifiseringsklare Nanset, kan Ørn lett havne på den utsatte 10.plassen. Randesund tapte imidlertid bare 1-3 for Nanset i denne runden, så mye kan fortsatt skje.

En tiendeplass betyr trolig nedrykk dersom Nanset ikke rykker opp etter kvalifiseringen. Og Ørn har jo erfaring med at i kvalifiseringer kan tilfeldigheter avgjøre hvem som rykker opp.

Ørn siste kamp går mot Nanset på Fagerli kunstgress torsdag 12.10. kl.19.30.

Vi håper å se Charlotte Bjerkeskaug like smilende og gratulerende til Rikke Pedersen på torsdag

Her er den nederste del av tabellen før siste serierunde:

Plass

Lag

Mål

Poeng

8

Lier

-22

22

9

Ørn Horten

-40

21

10

Lyngdal

-30

20

11

Randesund

-48

11

12

Urædd2

-73

6