Med seier over Odd ville Ørn hatt store muligheter for å vinne Interkretsserien. Dette ville vært første gang på svært mange år for et juniorlag i Ørn. Men til tross for mye godt spill, gikk det ikke veien. Odd er nå i praksis vinnere av Interkretsserien, ligger fire poeng foran Ørn, med en seriekamp igjen.

Her er rapporten fra trener Sven Pollen Solbakken:
Vi er klart best i 1. omgang, spiller veldig bra den første halvtimen. Vi har bra balltempo, mye spillvendinger og produserer mye på kantene, og kommer til mye innlegg. Problemet er at vi er for få i boks, og skaper derfor ikke nok farligheter og sjanser utfra meget bra spill, og at vi kommer mye rundt på kant. Vi møter også ett MEGET strukturert og godt defensivt  Odd lag. De gjør romma mindre for oss, og er duellsterke i boks. De legger seg enda lavere utover 1. omgang, vi har veldig mye ball men skaper mindre siste 10-15. Men vi er fornøyd med omgangen, og vi er etter mitt skjønn klart best.

Ørn var stadig farlige foran Odds mål, men ikke farlige nok
Tussmørkebilder: Knut g. Bjerva

I 2. omgang fortsetter vi å ha mye ball, men evner heller ikke nå å skape så mye store muligheter, og Odd ligger bakpå og venter på kontringsmuligheter. De får straffe på en litt enkel måte, hvor vi gjør noe juniorfeil i forkant av selve situasjonen, og scorer på den.
Vi fortsetter med å ha ball mye, men er mere unøyaktige og gir dem noen flere overgangsmuligeter uten at det blir veldig farlig. Vi legger om til tre bak og gambler offensivt med 25 minutter igjen. Produserer en del ok muligheter, men blir selvsagt litt mere sårbare bakover. Men må vinne, og blåser i om vi evt taper med ett eller to.
De scorer med ca ti minutter igjen på en kjapp kontra, som skyldes at vi gambler litt offensivt. Og kampen ebber litt ut etter det, selv om vi skaper noen halvsjanser.

Isolert sett mye bra med ball i store deler av kampen, men VELDIG skuffende at vi ikke skaper mere klare målsjanser og at vi er for softe eller mangler nok vilje i motstanders 16-meter. Vi er så klart skuffet over resultatet og at vi nå ikke kan vinne interkrets. Og det viser nok en gang at possession er overvurdert i fotball. Innsats og taktisk klokskap trumfer dette idag. Erfaringa er at vi må øve enda mere med å åpne lag som ligger strukturert og lavt.
Synes allikevel det er flere Ørngutter som er gode i dag. Hvis en skal nevnes, synes jeg Marius Baggeræd er veldig bra idag. Styrer spillet vårt på en VELDIG bra måte.

Vil avslutningsvis bare gratulere Odd med seier idag. Så blir vår jobb å ta FKT til uka, og i hvert fall bli kretsmestre.

Flere av Knut G. Bjervas bilder i det meget dårlige lyset i Lystlunden kan du se HER.