I G13-klassen har Ørn hele 45 spillere, fordelt på tre lag. I år har lagene spilt nier-fotball, men neste år er det klart for spill på full bane. 

Suksesstrener
Lorns Lona har styrt laget med heldig hånd, med bistand fra assistenttrener Thomas Mengestab, og har en stor del av æren for at laget nå kan kalle seg kretsmestere.
– Dette var veldig moro, det har vært utrolig moro å jobbe med denne spillergruppa. Det har vært veldig bra progresjon gjennom sesongen, både ferdighetsmessig, spillemessig og taktisk. Selv om det gjenstår en del på det fysiske er dette en veldig bra årgang som Ørn vil få mye glede av framover. Det er veldig mange store talenter, i tillegg fungerer de veldig bra som lag. I høstsesongen har vi virkelig fått se resultatene av alle jobbinga som er lagt ned, sier Lona.Lorns Lona er ikke en mann av store ord, men har suksess som trener

Årets sesong
I vår ble Ørn nummer to i A-serien, tre poeng bak Nanset. Larvikslaget har vært suverene i denne årsklassen de siste åra, og kom til semifinalen i årets Danacup. De ble nummer to i Eliteturneringa på Hamar i år, men i høst har de måttet melde pass for Ørn. Nanset har hele syv spillere på kretslaget, mens Ørn har én – forstå den den som kan. At  uttaket til  kretslaget kom like etter at Ørn vant 3-0 over Nanset i midten av september, gjør det enda mer uforståelig. 

Årsbeste
Lorns Lona var ekstra fornøyd med at spillerne presterte årsbeste før pause.
– Selv om vi var ganske klare kretsmestere før siste kamp, var det ekstra moro å avslutte med en strålende match mot Store Bergan. Førsteomgangen var årsbeste, og vi ledet 5-0. Vi avsluttet også solid, og 9-2 lar seg absolutt høre, sier Lona som er en de mest lojale Ørngutta vi kjenner. Han roser ei fantastisk foreldregruppe som etter kampen stilte med konfetti, pyroeffekter, høy musikk og «champagne».

Ørn Hortens G13 viste at de også kunne feire utenfor banen

Neste helg stiller Ørn i Odds Elitecup, i elverklassen. Da får Ørn virkelig kjenne på nivået i en turnering Ørn tidligere har gjort det bra i.

Ørn har gått ubeseiret gjennom høstsesongen, og har kun avgitt poeng da det ble 0-0 mot Barkåker i midten av august.
Laget har 50-6 i målforskjell, og kom til slutt tre poeng foran Nanset som også hadde mye dårligere målforskjell.

Tre lag 
Ørn har hatt tre lag i G13-klassen og Ørn2 endte på tredjeplass i 2. divisjon der Flint2 vant. Ørn3 ligger foreløpig øverst i 6. divisjon, men må muligens nøye seg med andreplass da det gjenstår én kamp.

Her er Ørns ferskeste kretsmestere.
Bak fra venstre: Lorns Lona, Christian Jørstad, Amund Dyrøy, Trym Fardal, Noah Bagstevold, Dennis Gjengaar, Christoffer Bredesen, Kasper Trulsen.
Foran fra venstre: Adnan Kvirgic, Lukas Aasland, Amin  Armani, Abraham Zalo.
Foto: Bjørn-Atle Gjengaar