Ørn ligger à poeng med Kvik Halden, men med dårligere målforskjell. Kvik møter Sprint Jeløy på Bellevue i siste kamp, og det er slett ingen lett motstander. Med tre poeng mot Kråkerøy, vil annenplassen derfor være innen rekkevidde.
Uansett resultat har Ørn gjennomført en meget god sesong. Før sesongen var det få som trodde at Ørn skulle konkurrere om opprykksplassen nesten helt inn. I Lasse Bransdal har laget fått den toppscorer de har manglet de siste sesongene og han står med 23 mål så langt. 

Vil avslutte med seier
Trener Kjell Andre Thu forventer at spillerne gir alt i siste kamp.  
- Jeg regner med at spillerne er revansjelystne etter to strake tap. Det å avslutte med tre tap er jeg sikker på at ingen ønsker, men vi må heve oss for å ta tre poeng mot Kråkerøy. Vi mangler en del spillere så vi blir nødt til å gjøre noen forandringer, men sender uansett et bra lag på banen. Vi har med en ung benk hvor samtlige holder junioralder alder pluss de som allerede er på banen fra start. Vi går for seier og ønsker å avslutte en kanonsesong med tre poeng, sier Ørntreneren.
Trenerduoen Bergman og Thu ønsker sterkt å avslutte med seier

Tilgjengelige spillere
Thomas Utter Jensen og Artan Brovina soner karantene. Dessuten er Ardian Gashi, Patrick Søderstrøm og Lars Rustad skadet. Samtidig er keeper Miguel Vieira er tilbake etter det røde kortet han fikk på overtid mot Østsiden, og blir en viktig spiller for å sikre tre poeng i årets siste kamp.

Keeper Miguel Vieira er tilbake mot Kråkerøy

Ørn Hortens lag
Trenerduoen legger opp til en 4-3-3 eller 4-2-3-1 formasjon og flytter kaptein Thomas Knutsen opp på midtbanen. Daniel Skistad danner stopperduo sammen med Håvard Hettervik.
Laget:
Miguel Vieira
Olaves Fuglem
Håvard Hettervik
Daniel Skistad
Trym Bergan Solli
Thomas S. Knutsen
Alen Patros
Jens-Erik Johansen
Alex Krawiec
Lasse Bransdal
Niklas Haakenstad
Benken: 
Adrian G. Bergman
Simen Thon
Marius Baggerød
Johan Bonden Nysveen
Ali Saleban
Suleman Elyas

Våroppgjøret
Ørn tok en fortjent seier over Kråkerøy i juli, men etter å ha ledet 4-0 ga de bort to gratis baklengsmål det siste kvarteret. Seieren var imidlertid aldri reelt i fare. Thomas Utter Jensen sørget for 1-0 til pause før Jens Erik Johansen og Lasse Bransdal økte til 3-0 med ett minutts mellomrom like etter hvilen. Utter Jensen scoret sitt andre vel 20 minutter før slutt før det kom to surremål i mot, slik at kampen endte med 4-2 til Ørn

Andre kamper
Holmen - Moss
Sprint-Jeløy - Kvik Halden
Østsiden - Drøbak-Frogn
Sarpsborg08 2 - Vestfossen
Odd3 -  Ullern
Strømsgodset2 - Oppsal 

Kombitur
Har du lyst til å få med deg årets siste Ørnkamp, og kanskje kombinere med en tur over grensa, er det det kampstart på Fredrikstad stadion kl. 14.00.