Her er rapporten fra Bård Finsveen: 

Vestfolds beste mot Buskerud og Telemark 

FK Ørn Horten sitt G14 lag kvalifiserte seg til interkretsspill ved å vinne vårens kvalifisering i Vestfold. Kvalikseieren beviste at Ørngutta var Vestfold sitt beste G14-lag i vårsesongen. Gutta fikk nå gleden av å kjempe mot tilsvarende kvalitetsmotstandere fra Buskerud og Telemark.

Det var de fire beste fra hvert fylke som møttes til interkretsspill i høst og Ørn sin siste kamp ble gjennomført i forrige uke borte mot Stathelle.  

Dessverre for Horten sitt beste G14 lag klarte de ikke å opprettholde like gode resultater og møtte, som forventet, meget god motstand mot lagene fra Buskerud og Telemark.  Litt skuffende og lite forventet var kanskje at de skulle ende sist av Vestfold lagene, men med litt bedre marginer i et par kamper kunne tabellen sett veldig annerledes ut. 

Serien ble vunnet av Konnerud IL med Flint Fotball som beste Vestfolding på 6. plass. Det er likevel med en god følelse at sesongen er avsluttet. Ørngutta har vist at de er fullt på høyde med de beste lagene på tvers av tre fylker og har vokst veldig på høstens erfaringer.

Hele 23 av den totalt 32 mann store troppen har vært med på disse kampene slik at over 2/3 av hele troppen har fått utfordret seg på øverste nivå. I tillegg har fire forskjellige spillere fra årsklassen under vært med på flere kamper og er med dette godt forberedt til å forsøke å kvalifisere Ørn sitt neste sesongs G14 lag til interkretsspill. 

Her er G14-laget som avsluttet sesongen
Bak f.v. Axel Mellberg, Amin Jakobi, Tommy Blaafjell, Mohammed Idris, Benjamin Haglo Bruun, Ajdin Bahonjic, Anders Masdal Bjærum
Foran f.v. Jørgen Stærfelt, Markus Jonas, Jacob Tandberg, Isac de Lange, Jonathan Reiersen, Marius Firing, Odin Finsveen