Dette er halvparten av de seks spillerne fra Vestfold. De tre Ørnspillerne er 15 år gamle Oline Fuglem (bildet) og Nora G. Bergman samt 14-årige Johan Bonden Nysveen. Fuglem og Bergman har begge vært på banen i de fleste A-kampene for Ørns sterke kvinnelag, mens Bonden Nysveen har utmerket seg på Ørns yngre lag.
Samlingen foregår i Sarpsborg fra 8. til 11. desember, mens samlingen for nordvest foregår i Trondheim uka før. I tillegg til de tre Ørnspillerne er Axel Ahlander og Jørgen Johnsen fra FK Tønsberg (Gutter 15), samt Martin Andersen fra Sandefjord Fotball (Gutter 14) tatt ut.

Landsdelssamling er en del av fotballforbundets landslagsskole. Skolen har som intensjon å kartlegge og skolere opp landslagsaktuelle spillere. Målet er at spilleren etter endt samling kommer hjem til klubben sin enda litt mer motivert og inspirert. Og at spilleren har en klar forståelse av hvilke krav som stilles til en aldersbestemt landslagsspiller, både på og utenfor banen. Samlingen er også en av flere muligheter fremover til å vise seg frem for de aldersbestemte landslagstrenerne, sier Håkon Grøttland som er fagansvarlig for Landslagsskolen.

I etterkant av samlingen skal den enkelte spiller reflektere over hva man har lært og erfart, og hva man skal ha ekstra fokus på i kommende treningsperiode.
Vi ønsker de tre Ørnspillerne lykke til på samlingen, og dette viser både at det gror godt på yngre aldersnivå i Ørn og at mulighetene for videre vekst er mange.