Ørn hadde to herreseniorlag med i innendørscupen i Rehallen som hvert år blir arrangert i begunnelsen av januar.

Ørn Horten 1
Lørdag ble Ørn1 puljevinnere etter 5-5 mot Falk/Borre, 10-1 over FKT2 og 12-0 over Sandefjord BK.
I søndagens mellomspill søndag vant Ørn1 3-2 over Re FK1 før det ble 10-0 over Re FK2.

I kvartfinalen vant Ørn 6-2 over Stokke, før FK Tønsberg stod på motsatt banehalvdel i semifinalen. En av opprykkskonkurrentene tok ledelsen 1-0, men deretter styrte Ørn kampen. Det endte til slutt 6-4 til Ørn, og den første av flere seire over FKT i år, var et faktum.

I finalen mot Runar tok Ørn ledelsen 2-0, og selv om Runar reduserte etter hvert, sikret Ørn seg sin tredje seier i innendørsturneringen i Rehallen.

Ørns spiss Jens Erik Johansen scoret imponerende 25 mål i turneringen, og ingen andre var i nærheten. Det lover godt for den unge Ørnspissen før sesongen.

ØrnHorten 2
Lørdag vant Ørn2 6-0 over Re fk2 før det 5-8 mot Runar. Søndag tapte de begge kampene i mellomspillet, men fordi det bare var to lag  i pulja, ble det kvartfinale. Der ble det  0-6 mot Runar, som var førstelagets finalemotstander.

Fredag 19. januar spilles årets første treningskamp. Da bør Ørnvenner i Oslo møte opp i Valhall kl. 20.00 når Oppsal står på motsatt banhalvdel.
Lørdag 27. januar kl. 13.00 er FKT motstander i fotballhallen i Tønsberg. 

Ørn/Eik med sølv
Etter å ha fosset gjennom gruppespillet med bare seire i går, møtte Ørn/Eiks nye lag Runar i kvartfinalen. Dette ble en enkel kamp hvor jentene til slutt vant 6-0.
I semifinalen ga Lillehammer jentene mer motstand, men det ble allikevel 7 - 4 seier.
Finalen mot Ekholt ble tett og jevn. Jentene ledet helt frem til de siste fem, men en utvisning og straffe i mot ble skjebnesvangert. Kampen endte til slutt 5 - 4 til Ekholt.
Alt i alt er 2.plass veldig bra og mange spillere som ikke har spilt så mye sammen tidligere gjorde en god turnering sammen!

På bildet under kan samarbeidslaget sees sammen for første gang. De som har fulgt med på damelaget vårt en stund kan se at det var mange kjente Ørnfjes som bidro til denne 2. plassen. Disse jentene stilte fra Ørn: Nora Ingebrigsen, Kristine Lund, Rikke Pedersen, Therese Bjerkemo, Katrine Lund og Malene Kjær.