Ørn er nå i full gang med oppkjøring til sesongen 2018. Etter seier i innendørscupen i Rehallen sist helg, er det nå klart for årets første treningskamp, og den går heldigvis innendørs.
Motstander er Oppsal som i fjor endte på fjerdeplass i Ørns avdeling, syv poeng bak Ørn.
I hjemmekampen 16. mai vant Ørn 3-1 etter to mål av Thomas Utter Jensen og et av Thomas Knutsen. Høstoppgjøret endte 1-1 etter at Utter Jensen utlignet like før pause.

Endel forfall
Trener Kjell Andre Thu har en del utfordringer før kampen mot Oppsal.
- Vi sliter litt med sykdom og skader så det blir en fin mulighet til noen juniorer å vise seg frem. Utter Jensen er ute med en lungebetennelse, Olaves Fuglem har vært syk ett par uker, Håvard Hettervik fikk seg en trøkk i kneet og må ta det rolig ett par uker. Dessuten har Daniel Skistad og Artan Brovina slitt litt med noe smårusk denne uka, men jeg håper de kan bidra til helgen.
Det er gledelig at Fredrik Tørnby er tilbake etter ett år i militæret og ser veldig bra ut.
Vi har med Endi Zekaj fra Sande og Vetle Skaar Eriksen som sist spilte i Mjøndalen pluss at noen juniorer får prøve seg. Det skal bli godt å komme i gang med kamper igjen. Jeg håper Ørnfolk både i Oslo og andre steder har lyst til å komme og se oss, sier Ørntreneren.

Ta turen til/i Oslo
Det er kampstart mot Oppsal lørdag kl.12.00 i Valhall. Fotballhallen ligger rett ved siden av den nye stadion til Vålerenga, og er lett tilgjengelig både med bil og T-bane.