Her er trener Kjell Andre Thus oppsummering av kampen:

Vi stilte mye ungt og noen i nye posisjoner. Oppsal vinner fortjent hvis du ser på antall sjanser men vi hadde fokus på å dominere med ball og klare å spille oss ut bakfra.
I første omgang gjør vi det veldig bra og har veldig mye ball. Oppsal er farlige på noen overganger og scoringen kommer etter balltap på midten, men det er ting vi skal øve mye på og vi kommer til å bli mye bedre på.

Vi gjør noen bytter ved pause hvor Fredrik Tørnby går ut og 17 år gamle Endi Zekaj kommer inn på sentral midtbane. Simen Thon går ut og Solli kommer inn på venstre kant.
Spillet sitter ikke like bra i 2. omgang, men det er ganske naturlig da vi bytter litt. Artan Brovina kommer inn etter en time, for Evan Patros. Evan ser veldig spennende ut i en indreløperrolle sammen med Thomas Knutsen, og gjør en god halvtime. Nasrat Haydari fikk også 20 minutter for Alex Kraviec. Mats Emil Thygesen spilte hele kampen på venstre back og var strålende. Vetle Eriksen spilte i litt uvant posisjon som høyreback og klarer seg bra.

Våre to beste var nok midtstopperne Trym Solli og Daniel Skistad som virket meget solide. Jens Erik Johansen spilte hele som spiss og scora vårt mål etter veldig bra spill i forkant.

Det var veldig mye positivt å ta med seg, vi har masse vi må jobbe med men det visste vi og vi kommer til å bli vanskelig å møte i år. Alt i alt en god gjennomkjøring mot en god motstander.

Neste kamp er mot FK Tønsberg i fotballhallen i Tønsberg lørdag 27. januar kl. 13.00.