Ørn Horten 2010 hadde forberedt seg godt til den store cup debuten, Sølvcupen i Tønsberg. Til tross for sin unge alder hadde flere av spillerne både et og to års «treningsaktivitet» fra gymsalene i Horten, men overgangen til en stor håndballbane med kun fire spiller og en keeper ble nok både krevende og opplevelsesrik.

Ørn Horten hadde delt inn årsklassen i to lag Ørn Brun og Ørn Hvit. Tre kamper på hvert av lagene sto på programmet og lørdag kl 09:10 møtte Ørn Brun – TFK Blå i sin første kamp. En seier og to knepne tap ble det på laget gjennom dagens kamper.
Ørn Hvit startet sin første kamp kl. 12:50 og motstander i første kamp var Teie A hvor det ble et uheldig tap, men deretter ble det både uavgjort og seier så dagen endte helt topp for begge lag.

Etter stor innsats og mange spennende oppgjør var det duket for premieutdeling. Stor stas og stolte Ørnspillere ble ropt opp en etter en og mottok velfortjente medaljer og diplom. Her følger lagbilder og noen situasjonsbilder fra helgens debut kamper for 2010 laget.

Trenere og lagleder for lagene var selvsagt foreldre og velkjente Ørnnavn som sørger for nye generasjoner får spille fotball og ha det gøy i den brune trøya; Jan Erik Paulsen, Christian Hofsøy (trenere) og Morten Bjerkeskaug (lagleder).

Vi tar med en sjarmerende og litt morsom hendelse midt i kampen mellom Ørn Hvit og Nøtterøy 1, plutselig fant spillerne ut at fotball og motstandere får heller være ... 'Tauene' som henger i hallen var jo mye mer morsomt å bruke som 'slengere' og dermed måtte hele lagledelsen på pletten for å få fokus igjen...

Men kampen kom i gang igjen som endte uavgjort og dermed var det selvsagt 'Fair-Play' hilsen..!