Årets Gutter14-lag har mange gode spillere, og i tillegg mange veldig ivrige foreldre. Disse var viktige bidragsytere på tribunen da laget spilte kamper i Mossecupen både lørdag og søndag. I hovedtrener Lorns Lona velfortjente frihelg, var det Kristoffer Perskaas som ledet laget – og med stor suksess.
I gruppespillet lørdag ble det tre klare seire. Først 11-0 over Nesodden, deretter 10-0 over Ekholt før Lervik ble beseiret 6-2 i siste kamp.

Søndag ventet Lyn3 i første kamp, og det endte med seier 14-0. Deretter fikk Lyn2 samme behandling i kvartfinalen med 12-2. Hardest motstander bød Sprint Jeløy på i semifinalen, men Ørn vant til slutt 7-3.

Finalen ble egentlig aldri spennende, selv om foreldre på tribunen nok mente noe annet. Nesodden som også ubeseiret måtte nemlig reise hjem med hele ni mål i baklengs-bagasjen, og klarte ikke å sette en eneste ball bak Ørns keeper.Dermed kunne Ørngutta og heiagjengen ta ferjeturen hjem med flott pokal i bagasjen.

Se kort video av jublende Ørngutter HER.


Her er Gutter14-laget
Bak fra venstre: Isac de Lange,  Erik Skulstad-Hansen, Ludvik Solbakken, Adnan Kvrgic, Abraham Zalo, Christian Jørstad
Foran fra venstre: Lukas Aasland,  Dennis Gjengaar,  Aminullah Tanha, Kasper Trulsen (kaptein) og trener Kristoffer Perskås.

Gutter13
Ørns G13 stilte med tre jevngode lag i årets BDO-cup i Moss denne helga. Etter solide kamper fra alle tre lag i innledende runde på lørdag, var det klart for sluttspill på søndag. Det ble en haug med spennende og morsomme kamper. Masse godt angrepsspill, herlige scoringer, avgjørende redninger og bånnsolid forsvarsspill endte i en 2.plass (tap i finalen for Moss 1), og semifinale og kvartfinale for de andre to lagene. Den store bredden er 2005-kullets største styrke og denne turneringen bekreftet dette. 

Ørn 1 stod med tre seire og 17-4 i målforskjell etter 3-2 over Moss2, 7-2 over Sprint Jeløy2 og 7-0 over Ekholt Rød.
I 1/8-delsfinalen på søndag ble det hele 14-1 over Trosvik4 før Nesodden ble beseiret 7-5 i kvartfinalen. I semifinalen vant Ørn 6-4 over Moss2, mens førstelaget til Moss ble for sterke i finalen og vant 6-2.
Ørn 3 fikk også tre seire lørdag og hadde 24-4 i målforskjell. Først ble det 10-2 over Sprint Jeløy4, deretter 8-2 over Ekholt united, før de vant 6-0 over Moss3 i siste gruppespillskamp.  
I 1/8-delsfinalen på søndag vant Ørn 9-0 over Vansjø/Svindal, før Sprint Jeløy 2 måtte ta turen over brua med 6-3 i sekken. Moss1 ble også for sterke for Ørn2, men gutta nøyde seg med tomålstap etter 5-7.
Ørn 2 kom på andreplass i pulja med seks poeng og 13-6 i målorskjell etter 0-4 mot Moss1, 3-2 over Trosvik2 og 10-0 over Ekholt Blå.
I 1/8-delsfinalen på søndag ble det knepne 4-5 mot Trosvik, og dermed var det tidlig turneringsslutt.Alt i alt en flott turnering av fire Ørnlag som virkelig satte farge på turneringen i Mossehallen lørdag og søndag.