Alen Patros har gjennom sine ti sesonger for Ørn spilt 236 kamper og scoret 61 mål. Han debuterte som innbytter for Henrik Arnesen i 1. kvalifiserende runde mot Åssiden i april 2008. Han spilte sin (foreløpig) siste kamp mot Kråkerøy i oktober i fjor.

Sport- og utviklingssjef Ardian Gashi syns det er trist at Alen nå har valgt å si nei til ny kontrakt, men takker på vegne av hele klubben Alen for innsatsen.
- FK Ørn Horten ønsker å takke Alen Patros for lang og tro tjeneste. Alen har vært en favoritt blant alle Ørnsupportere. Alen har bidratt med utallige kilometer på banen. Han har vært en bidragsyter både på banen og utenfor for klubben.
Vi vil presisere at Alen Patros var veldig sterkt ønsket med videre i Ørn, men at noen ganger så klarer ikke klubb og spiller å bli enige om betingelsene. Alen har selv takket nei til tilbudet fra Ørn som var på samme nivå som i fjor.
Vi i FK Ørn Horten håper Alen kan få en velfortjent hyllest av supporterne når han nå ankommer Lystlunden på motstanderens lag, sier Gashi.

Allerede 5. april vil Alen kunne løpe ut på Lystlunden stadion i en annen drakt. Da tar nemlig Ørn Horten2 i mot Eik til serieåpning i 4. divisjon.