Fotballferie er en fotballskole Ørn skal arrangere i vinterferien til uka. Med de vanskelige baneforholdene det er i Lystlunden for tida, arrangeres den i Kaldhallen på Nykirke. 

Frukt serveres – ta med matpakke

Sport- og utviklingssjef Ardian Gashi er ansvarlig for Fotballferien.
- Dette er et nytt konsept som vi ønsker å teste ut. Fotballferie skal være et tilbud i vinterferien og etter hvert høstferien som normalt sett er skoleferier som er vanskeligere for foreldre å ta seg fri.
Fotballskolen går over tre dager, mandag til onsdag, fra klokken ni om morgenen til klokken tre på ettermiddagen i Kaldhallen. Ørn Horten vil stille med frukt til barna, men det er viktig at foreldre pakker matpakker med til lunsj.
Dette er et lavterskeltilbud, men som også skal gi god læring for deltakerne med gode trenere og godt planlagte økter, sier Ardian Gashi. 

Tilbud fra ni til tre
Sport- og utviklingssjefen har brei erfaring fra norsk og svensk toppfotball. Han står for planleggingen av øktene, og vil også være med som instruktør. Dette er et godt tilbud til en rimelig pris på kr 500 for tre dager.
Hvordan vil tilbudet se ut?
- Vi starter klokken ni om morgenen. Da vil det være litt fri aktivitet for oppvarming. Fra halv ti til halv tolv kjører vi fotballøvelser og spill, og så blir det lunsj og fri aktivitet i halvannen time. De siste to timene vil det være fotballøvelser og spill.
Vi skal ha fokus på å forbedre basisferdighetene og motorikken, i tillegg skal vi forbedre skuddteknikk med mange forskjellige skuddøvelser. Vi vill samtidig legge inn konkurranse og leker som gjør dette til en morsom opplevelse, lover Ardian Gashi.

Påmelding
Du kan melde deg på til ardian.gashi@orn-horten. Det er plass til 45 deltagere så det lønner seg å være raskt ute.

 Ta med varme klær
Selv om Fotballferien arrangeres innendørs kan det være kaldt i Kaldhallen. Deltagerne bør derfor ta med varme klær. Det er bedre å ta av seg enn å ikke ha noe ekstra å ta på seg.
- Vi gleder oss og håper dette kan være et spennende tilbud til barn som ønsker å trene ekstra i vinterferien, avslutter Ørns sport- og utviklingssjef.