Her er rapporten fra trener Kjell Andre Thu:

Vi ledet 1-0 til pause etter Artan sin scoring. Kampen var tett og jevn de første 25 minuttene og da sliter vi litt med rytmen offensivt og har ikke helt kontroll på bakrommet defensivt. Eik kommer til 2-3 farlige sjanser fordi vi sliter med å falle raskt nok og sikringsspill. Men vi tar mere og mere over utover i omgangen. Vi skaper to store sjanser på corner hvor vi burde sette i hvert fall en av de. Vi kommer en del rundt på kanten men avleveringa er for ofte dårlig så det  render ut i sanda.

I pausen må Trym Bergan Solli ut med en vond ankel. Inn kommer Nuno, vi dytter da Knutsen ned på stopper plass og Nuno kommer inn som indreløper. Han gjør et meget godt innhopp og tror vi kan ha mye moro i vente fra han.
Andre omgang syntes jeg vi stort sett har kontroll på og skaper en del nesten sjanser, men det blir aldri helt det store.
Alex Krawiec og Suleiman Ahmed sørger imidlertid for to scoringer i løpet av like mange minutter, før Eik får et trøstemål like før slutt. 

Vi gjør en del bytter, Deniz Cilingiroglu går ut og inn kommer Lars Maurelius Arnesen og Vetle Skaar Eriksen går ut og Olaves Fuglem inn de får ca 30 min. Suleiman Ahmed kommer inn for Jens Erik Johansen og Simen Thon kommer inn for Alex og Endi Zekaj kommer inn for Artan. Alle disse har gode innhopp spesielt «Solli» som scorer og har en assist. Lars gjør en god figur som stopper med Thomas Knutsen.

Alt i alt en ok match hvor vi endelig får samlet de aller fleste. Føler vi har relativt bra kontroll store deler av matchen men vi må bruke litt tid på å få dette laget samspilt både offensivt og defensivt. 

Du kan se høydepunktene  fra kampen HER.

Ørn Hortens lag (4-3-3):
Miguel Vieira
Vetle Skaar Eriksen
Trym Bergan Solli
Deniz Cilingiroglu
Daniel Skistad
Fredrik Tørnby
Artan Brovina
Thomas Knutsen
Alex Krawiec
Jens-Erik Johansen
Thomas Utter Jensen