Per Bredesen cup spilles som five-a-side med fire utespillere + keeper på banen. Årets cup består av årsklassene G-08/09, G-10, G-11, G-12, G-13, G-14, G-15, G-16 samt J-11, J-12, J-13 og J-14.
Det spilles gruppespill i de yngste årsklassene, her blir det selvsagt premiering til alle, mens det også er sluttspill i årsklasser 13, 14 og 15 hvor de beste lagene mottar flotte PB-trofér.

Forberedelsene har gått som planlagt kan nyvalg turneringsleder Bernt-Ove Finsveen fortelle, dog er det krevende å få alt på plass, med på- og avmeldinger av lag i siste liten, bemanning av et hundretalls oppgaver, men med en godt drillet cup-arrangement gruppe og velvillige foreldregrupper skal nok årets PB-cup også bli en suksess, avslutter Finsveen.

Stor aktivitet på Ørnhuset tirsdag, når toast smøre-gruppa gikk for rekord mens andre sørget for siste finish på alle oppgavene som skal på plass ...

 

Per-Bredesen cup spilles både lørdag og søndag – så ta gjerne en tur, enten å se på mange talentfulle fotballspillere eller rett og slett smake på nystekte vafler eller en varm toast …