Nytt av året var at vi i år avviklet både gruppespill og avsluttende finalespill på én dag i samme hall for de enkelte årsklassene noe som ble godt mottatt av de innpå 110 lagene som deltok i helgens Per Bredesen Cup.

Nyvalgt cupgeneral Bernt Ove Finsveen, kunne også konstatere at det meste gikk på skinner og etter hvert som kampene gikk av stabelen ble også turneringen, kamper og resultater oppdatert på www.perbredesencup.no .

Jentelagen på vei inn i PB-Cup ... Det gror godt i Ørns yngre rekker ...

Fornøyde Nykirke jenter

Nykirkes J13 lag gjorde en solid turnering og etter spennende semifinale mot Eik Tønsberg 2 ble det finalespill mot Eik Tønsberg 1 og selv om det her ble knepent tap til slutt 1-2 var jentene strålende fornøy med både innsats og resultatet. Her ses et knippe av jentene etter å ha mottatt flott PB-pokal.

 

Ørnlag i flere finaler

I årsklassene G9-G12 samt J12 var det kamper i de ulike puljer og her fikk alle velfortjente PB-medaljer samt hver sin deltakerpremie, superkule PB-luer.

I årsklassene G13-G16 og J13-J14 var det også finalespill og her ble det flg resultater:

 

G13 Ørn Horten III – Sandefjord Ballklubb I, res.: 5-2

G14 Barkåker IF II – Ørn Horten II, res.: 0-5

G-15 Asker Fotball – Ørn Horten IV, res.: 5-1

G-16 Ørn Horten I – Skeid I, res.: 3-4 e.straffekonk

J13 Nykirke IF – Eik IF I, res.: 1-2

J14 Rolfsøy IF – Krødsherad IL, res.: 0-5

 

Takk til alle frivillige
Dugnadsvilje og innsats fra frivillige, foreldregrupper og cupgruppa er helt unik i Ørn Horten. Her bemannes og håndteres hundrevis av ulike oppgaver på den beste måte. Alt fra planlegging, utstyr og rigging, smøring av toast, betjene kiosker, inngang og sekretariat blir gjort av frivillige. Koordinering, turneringsoppsett, dommere og alt som skal til for å gjennomføre kampene har gått på skinner, man kan nesten tro at det er et profesjonelt team som holder på med cup-arrangementer i Ørn Horten. Stor takk til alle som bidro for nok en Per Bredesen Cup suksess!