Først av alt, en stor takk til Bernt Ove Finsveen som ny cupgeneral og resten av cupgjengen og de de andre frivillige som skal ha en enorm stor takk for at Per Bredesen Cup 2018 ble gjennomført på en så god måte. 

Her er oppsummeringen til Ardian Gashi: 

Innendørscuper er veldig nyttige i forhold til spillerutviklingstanken til FK Ørn Horten. Når man spiller innendørs setter det store krav til følgende: første touch, medtak eller mottak (vurdere). Ferdigheter i 1 v 1 offensivt og defensivt. Og spilleforståelse i forhold til kombinasjonsmuligheter. Det går fort og det er høyt tempo.

Vi som klubb håper at neste vinter kan kommunen være villig til å gi oss flere innendørstider i flere haller slik at vi kan veksle mellom det å trene ute og inne. Dette er spesielt viktig i sånne ekstrem perioder som det har vært denne vinteren.

Det har vært strålende prestasjoner av både enkelt spillere og lag.  

Liten oppsummering:

J14: Gode prestasjoner. Uheldige foran mål, men upåklagelig innsats og vilje. Det bor veldig mye fotball i disse jentene og klubben vil jobbe hardt for å legge til rette for at de skal føle at fotball er gøy og på sikt komme opp på A-lag damer. Klubbens flaggskip i jobben med jenterekruttering og jentefotballen.

J13: En herlig jente gjeng som det er lett å bli glad i. Stor fotballinteresse og masse energi. De har hatt enorm utvikling på bare noen få måneder og det blir spennende å se hvor gode jentene blir når året er omme.

J12/J11 Sammensatt lag. Her er det masse jenter som virkelig vet hva fotball dreier seg om. De gir alt de har og det ser man lett på dem. De lærer fort. En flott gruppe som det blir spennende å følge med på.

 

G16: Født 2002. En veldig god årgang som etter et tøft år i 2017, har bite seg fast og trent godt. Nå høster de fruktene og spiller tidvis helt fantastisk. Gode individuelle spillere men samtidig gode lagspillere. De blir å regne som favoritter i G16/15 serien i Vestfold. Jeg har stor tro på at denne gjengen kan bite godt i fra seg på Dancup også.

G15: Født 2003. En herlig gjeng som har et stort hjerte for fotballen. Mange gode enkelt mans prestasjoner. Bor veldig mye fotball i denne gjengen. Litt uheldige foran mål i enkelte kamper. Men strålende innsats og innlevelse på cupen.

G14: Født 2004. En knallsterk gjeng som ikke vet hva de vil si å bryne seg på for gode spillere. Spilte i G15 og jaggu om de ikke greide å komme seg til finalen.

G13: Født 2005. En gjeng som alltid ser oppover. Har utallige timer med fotball bak seg noe man ser med en gang man ser de spille fotball. Ekstreme ferdigheter 1 v 1 offensivt og defensivt. Viste seg fram med strålende fotball under hele turneringen. Kanskje neste år så burde de melde seg opp i G2004 med et lag?

G12.Født 2006. Her er det mange spillere som har tatt store steg. En veldig bra turnering, alle spillerne med mange flotte mål og godt pasningsspill. Dette krydret med mange sterke individuelle prestasjoner. En fin gjeng som trener mye.

G11: Født 2007. En herlig gjeng som synes fotball er gøy. En kjempefin lagfølelse der alle føler seg som en del av laget. Står på og legger ned masse av innsats og energi på kampene.

G10: Født 2008. En flott gjeng som er aktive med fotballen. Viser fine ferdigheter og godt lagspill. Gøy å se på. Mange som langt framme fotballmessig.

G09: Født 2009. En tøff gjeng som trener mange timer i uken med fotballen og det kan man se på en del av spillerne. Hele gjengen viser flott innsats og stor vilje i tillegg til å vise fram gode enkeltmannsprestasjoner.

Det er helt fantastisk å se hvor mange personen klubben har som legger ned mange timer for å gjøre cupen så bra som den er. Foreldre som følger sine barn og tar på alvor dugnadsjobben som dere har gjort, er eksemplarisk. Senere i livet så vil barna deres tenke tilbake og gi dere en god klem for alle de timene som dere har lagt ned på dugnader. Som utviklingssjef og sportssjef så vil jeg på vegne av klubben rette en stor takk til alle foreldre og andre frivillige personer som har gjort sitt til at denne cupen ble gjennomført på en særdeles god måte.

Stor takk til A-lag herrer, A-lag damer og Juniorlaget for at de stilte opp og gjennomførte sine dugnadsjobber på en god måte. Ekstra stor takk til Nuno Soares (prøvespiller for Portugal ) og Ingerid Hansen (Eik) som stiller opp også.

Det er strålende å se at så mange av naboklubbene våre komme på cupen. Vi håper vi ses neste år også.

Ardian Gashi
Sportssjef & Utviklingssjef