Her er kamprapport fra hovedtrener Kjell-Andre Thu;

Vi vant 3-1 i en veldig bra kamp av oss. Vi slipper inn en scoring i begynnelsen av kampen hvor de får ett gjennomspill på vår venstre side og slår inn foran mål å scorer.

Etter første halvdel av første omg hvor vi ikke kommer helt i gang så tar vi mere over og skaper noen farligheter. 1-1 kommer på bra kombinasjonspill hvor Nuno setter ballen i mål.

2-1 kommer på ett skudd fra ca 20 m som Nuno setter i nærmeste hjørne. Vi går til pause med en 2-1 ledelse uten å imponere veldig.

Vi blir enige om å bli mere nøyaktige og jobbe mere samlet så Pors ikke får så store rom å angripe i. Dette lykkes vi godt med i 2.omg hvor vi styrer mye av spillet og slipper Pors til veldig lite.

Vi ruller opp mye bra angrep og trioen Nuno, Knutsen og Utter hadde mye bra kombinasjoner som også endte i at Utter blir felt og scorer på straffe.

Luften gikk litt ut av Pors siste halvdel av 2.omg da de slet med å få tak i ballen og ble løpene mye i mellom. Vi burde nok satt en eller to til men er brukbart fornøyd med å score 3 mot et bra Porslag.

Pors fikk også sin kaptein og stopper "utvist" på slutten da han taklet Daniel Skistad som var gjennom alene med keeper, men vi ville spille 11 mot 11 og han "unngikk" da kortet.


Bra for ørn: Nuno, Utter, Knutsen. Trym var strålende som stopper igjen. Daniel var også meget solid på backen denne kampen.