Ørn Hortens medlemmer er invitert til Holtanhallen av Falk Håndball. De spiller sesongens siste hjemmekamp og spiller om en viktig plass i sluttspillet. Ved å fylle opp hallen kan vi i Ørn Horten være med å hjelpe Falk til å nå målet sitt slik at Horten fortsatt har et eliteserie-lag i byen!

- Falk håndball har aldri vært i eliteserien 3 sesonger på rad, og vi har heller ikke spilt i sluttspill før. Vinner vi denne kampen har vi mulighet for begge deler, og det har vi lyst til å dere med hele Horten, også FK Ørns medlemmer, sier Linn Fagerberg, daglig leder i Falk håndball. 

Tirsdag 6.mars lanserte Ørn og Falk planer om et godt samarbeid fremover. Dette er starten på nettopp dette samarbeidet. Ørjan Dimmestøl, daglig leder i Ørn Horten, oppfordrer alle Ørn-medlemmer som har anledning til å dra på håndballkamp. 

- Jeg mener denne kampen er viktig for Ørn fordi den er så viktig for Horten by. Et lag i eliteserien i håndball er viktig for idrettsbyen Horten og er med å sette byen på kartet, sier Dimmestøl.

- Samtidig er dette en god mulighet for at to av byens største klubber kan begynne å samarbeide administrativt. Jeg mener vi har et ansvar for å samles og bruke de ressursene vi har sammen på best mulig måte. Ørn vil også invitere Falks medlemmer til kamp til vår serieåpning 14.april, fortsetter daglig leder i Ørn Horten. 

Fagerberg er svært positiv til samarbeidet og gleder seg til å se Ørns-medlemmer i Holtanhallen. 

- Det er viktig for å bygge en relasjon for videre samarbeid på ulike områder, og fylle hallen med innbyggere i Horten Kommune som har et stort engasjement for fotball, men som kanskje også kan glede seg over en stor håndballkamp. For vår egen del kan jeg si at vi gleder oss veldig til å delta på deres sesongåpning og videre samtaler om veien videre, sier Falks daglige leder. 

- Om Ørns medlemmer stiller opp og vi klarer å fylle Holtanhallen så håper jeg det skapes nok trøkk til å hjelpe Falk i å nå sitt mål. Det blir en spennende kamp, og tenk stemningen om Falk vinner!

- Så jeg oppfordrer alle Ørn-medlemmer til å stille på Falk-kamp, og kom gjerne med Ørn-utstyr på! Da blir det enda mer synlig at vi i Ørn heier på Falk i denne kampen! Det synes også Falks daglige leder at er en god idé, avslutter Dimmestøl.  

Sikre deg gratis billetter til Falk-Kolstad her: Billetter til kampen Falk-Kolstad