Treningsøkta.no er et veldig nyttig verktøy levert av Norges Fotballforbund for både trenere og spillere i Ørn Horten. Sport- og utviklingssjef Ardian Gashi har jobbet for å innføre bruken i alle lag, og tilbakemeldingene har vært gode. Vi har et egent bibliotek av øvelser som alle trenerne har tilgang til og kan bruke. 

- Trenerne lager treningsinnholdet i god tid og spillerne kan se på hva laget skal trene på kommende uke og i beste fall kommende måned. De har også god oversikt over kamper for eget lag. Kamper blir synkronisert automatisk med FIKS, forklarer Ardian Gashi.

- Det blir lagret en god del informasjon om hva slags treninger spillerne får og hvor ofte de er på trening.  Dette er i tråd med klubbens visjon om å utvikle best mulige spillere for A-lag herrer og for Norge på sikt. Samtidig så er vi veldig opptatt at alle (uansett nivå og ambisjoner) for god læring og utvikling gjennom treningene våre.

Nå har vi linket treningsøkta.no til klubbens hjemmeside og alle som ønsker å se kamper, eller treninger, på Lystlunden kan nå enkelere nfinne tidene med noen få tastetrykk. Disse treningstidene som er ute nå gjelder fram til 1mai.

Fra og med 1mai så kommer det nye treningstider og banefordeling for veldig mange lag siden vi da kan bruke gressbanene. Når Treningsøkta oppdateres vil også oversikten under bli oppdatert!

PS! Oversikten vil alltid være tilgjengelig i menyen til høyre under "Kamp og treningsoversikt".