Her er oppsummeringa fra trener Kjell Andre Thu: 

Kamp som starter jevnt men hvor vi tar mere over utover 1.omg. vi skaper noen sjanser med Urædd har en farlighet i 1. omgang som Adrian G. Bergman redder.
1. omgang er vi sånn halvveis fornøyde med, men 2. omgang er betraktelig bedre. Da dominerer vi stort og scorer tre fine mål, føler også vi er nærmer både fire og fem enn de er redusering. Ole Opthun kommer inn i pausen og gjør en meget god omgang. Han kommer rundt på sin kant og serverer både Nuno og Jens på de siste scoringene. Jens scorer på straffe hvor han selv blir felt etter å ha dratt av ett par mann inne i boksen.

De som framhevet seg i dag var Trym Bergan Solli som hadde god kontroll bakover. Ole Opthun var som sagt meget frisk da han kom inn til pause. Jens Erik Johansen scorer to mål, noe som er viktig for en spiss og Nuno Gomes scorer nok en gang.
Mye bra i dag. Deilig å holde nullen og bra vi scorer og skaper mye fremover. Vi manglet Daniel Skistad, Fredrik Tørnby, Alex Krawiec, Ardian Gashi og Håvard Hettervik pga. skader og sykdom i dag, men vi dytter innpå juniorgutter som viser at de holder nivået. Det er betryggende at vi har mange bra unggutter som skaper god konkurranse i laget.
Vi er i rute med en måned igjen til seriestart, og den tida skal vi bruke godt så vi blir enda bedre - og vanskeligere å slå.

Jens Erik Johansen scoret to mål mot Urædd.
Bilder: Knut G. Bjerva

Neste treningskamp er lørdag 24. mars mot Kråkerøy på Fredrikstad stadion.

Flere av Knut G. Bjervas bilder i ett litt dårlig innendørslys, finner du HER.

Ørn Hortens lag (4-3-3):
Adrian G. Bergman
Vetle Skaar Eriksen
Trym Bergan Solli
Deniz Cilingiroglu
Olaves Fuglem
Artan Brovina
Thomas Knutsen
Suleiman Ahmed
Nuno Gomes
Jens-Erik Johansen
Thomas Utter Jensen