Her er rapporten fra trener Kjell Andre Thu:

Vi er ikke helt med fra start da vi møtet et tent og aggressivt Kråkerøy. Vi slipper inn en scoring etter en feilpasning som ender med å spille Kråkerøyspissen alene med Miguel. Vi kommer oss utover i omgangen og tar mere over. Scoringen vår kommer etter mye bra kombinasjoner som ender med at Fredrik Tørnby kommer igjennom og scorer sikkert.
2.omg startet med at Miguel kaster ballen rett til en Kråkerøyspiller som scorer. Vi gjør en del bytter og omgangen blir litt rotete.

Dette var et steg tilbake sammenlignet med de to foregående kampene, men vi merker også at vi mangler fem-seks spillere til hver kamp. Denne gang var Daniel Skistad, Deniz Cilingiroglu, Thomas Knutsen, Alex Krawiec, Håvard Hettervik og Suleiman Ahmed ikke med. Vi har enda ikke hatt tilgang på de 12-14 beste samtidig, så det blir vanskelig å kjøre inn en start-elver.
Gode i dag: Trym Bergan Solli var helt kong bak i dag. Nuno Gomes gjør mye bra og er vanskelig å håndtere for motstander.
Ole Opthun har en bra første omgang men slokner litt i andre. Lars Maurelius Arnesen spiller hele kampen og klarer seg veldig bra.

Fredrik Tørnby scoret Ørns mål mot Kråkerøy
Bilder: Knut G. Bjerva

Stabæk2 trakk seg fra treningskampen som skulle vært spilt om vel ei uke. Ørn jobber med å skaffe motstander til en eller to treningskamper til før seriestart hjemme mot Staal Jørpeland lørdag 14. april.

Knut G. Bjervas bilder finner du HER.

Ørn Hortens lag (4-3-3):
Miguel Vieira
Vetle Skaar Eriksen
Trym Bergan Solli
Lars M. Arnesen
Olaves Fuglem
Artan Brovina
Fredrik Tørnby
Nuno Gomes
Ole Opthun
Jens-Erik Johansen
Thomas Utter Jensen

Innbyttere: 
Simen Thon
Genti (prøvespiller)
Mads Emil Thygesen
Endi Zekaj
Nazrat Haidari