Aller først kan vi nevne at Ørn Horten møter Lyn i 1. runde i cupen 18. april kl. 18.00.

Tønsbergs Blad har tippet Eik Tønsberg på andreplass i årets 4. divisjon, bak Flint. Ørn Horten2 er tippet nest nederst på tabellen, i tråd med Tønsbergs Blad sin tro på fotballen i Horten. Kampen i Lystlunden viste imidlertid at tabelltipseren har svært dårlig oversikt over Ørns lag. Ørns lag bestod kun av juniorspillere, mens Eik stilte et langt mer rutinert lag.
Det var gjensyn med flere som har kledd på seg den brune trøya tidligere, men som nå spiller i hvitt og svart. Ikke minst Alen Patros, men også Alexander Vordahl, Kevin Bråthen og etter hvert Johan Gulliksen som fikk et par kamper i Ørn før han ble skadet i 2016-sesongen

Det unge Ørnlaget imponerte i Lystlunden, spesielt før pause. De var ballsikre, velspillende, hardtarbeidende og hadde høyt balltempo. Håvard Hettervik var tilbake etter et lengre skadefravær og styrte forsvaret med stø hånd den timen han spilte.
Både Hettervik, Ali Saleban og Simen Thon hadde store målsjanser før pause, men lyktes ikke å få ballen i mål.Håvard Hettervik med stor mulighet for Ørn før pause
Bilder: Knut G. Bjerva

2. omgang
To minutter etter pause tok bortelaget ledelsen, etter en flott lobb av Nikolai Sørdalen.
Like etter utlignet Ørn, da Ali Saleban satte et innlegg fra venstrekanten i mål i duell med keeper.
Eik hadde et klart overtak etter pause, og innbytter Johan Gulliksen stod bak flere målsjanser. Laget lyktes ikke med å sette ballen i mål før vel ett kvarter før slutt. Da satte Thomas Foss ballen inn bak en god Ørnkeeper Fabian Zalo.

Lover godt
Kampleder Trym Bergman var spesielt fornøyd med spillet før pause.
- Vi gjør en god førsteomgang med mange gode angrep og overganger, men 2. omgang er dårligere. Vi gjør noen bytter som er avtalt på forhånd og tempo og presisjon daler. Eik er på forhånd tippet som opprykkskandidat, men imponerte på ingen måte. Vi har et ungt lag med mange unge spillere som står fram, det gror bra i Ørn, sier Bergman.
Joakim Karlsen og Trym Bergman er kampledere for Ørn Hortens lag i 4. divisjon

Solid time
Håvard Hettervik var som nevnt tilbake etter skade og spiller en god time. Dessuten var Ulrik Kaupang og Sander  M. Ørmen gode på høyresida før pause. Spissen Ali Saleban var stadig en trussel for Eikforsvaret før hvilen, og fikk også en scoring da han var på riktig plass til riktig tid.
Ulrik Kaupang og Sander Ørmen var gode før pause.

Det blei ingen poeng mot Eik fredag kveld, men spillet det meget unge Ørnlaget viste lover godt for resten av sesongen. Flere av spillerne vil helt klart markere seg, også på A-laget i 2018

Lovende Nasrat Haydari på midtbanen, her med Alen Patros i bakgrunnen

Flere av Knut G. Bjervas bilder kan du se HER.

Ørn Hortens lag:
Fabian Zalo
Mads Thygesen
Håvard Hettervik
Lars Marelius Arnesen
Ulrik Kaupang
Nasrat Haydari
Suleman Elyas Ahmed
Endi Zekaj
Sander Myrhaug Ørmen
Simen Thon
Ali Saleban

Innbyttere:
Alex Krawiec
Amer Bejtovic
Jonas Wikse
Tevje Torp