Gjengangeren har tatt et initiativ til å streame hjemmekampene via deres nettside.
- Amedia som eier oss har et sterkt ønske om å prioritere dette for alle sine aviser, og vi i Gjengangeren ønsker å følge opp så langt som mulig. Vi er en liten redaksjon med få ressurser og syns det er flott at vi kan samarbeide med Ørn slik at folk utenfor Horten også kan følge kampene. Vi vet at dette er godt stoff og det er viktig å speile det som skjer i lokalmiljøet. Selvsagt er fotball best å se live, men dette er en god erstatning for de som bor langt unna, sier «sportslig leder» i Gjengangeren, Aleksander Limkjær.

Kjører kamera og lyd
Ørn vil stille med personer som betjener kamera og mikrofon, i begynnelsen Mats Emil Mikkelborg og Truls Råen, men  staben vil trolig utvides etter hvert.
Ørn Hortens daglige leder, Ørjan Dimmestøl, er også fornøyd med samarbeidet. – Dette er spennende og gir oss muligheter til å bruke opptaket i etterkant. Vi håper selvfølgelig at også bortekampene kan streames av avisene der, spesielt de på Vestlandet, men uansett vil dette være et godt tilbud for folk som er interessert i Ørn. Selv om jeg er ny i byen har jeg skjønt at Gjengangeren er viktig for Ørn, og at Ørn er viktig for Gjengangeren. Dette blir det moro å følge med på, sier Ørns daglige leder.

For å kunne se Ørns hjemmekamper og eventuelle bortekamper, må du være abonnent på Gjengangeren. Er du det ikke allerede kan du enkelt tegne digitalt abonnement HER.

Under finalen i Vinterserien for ei uke siden ble utstyret testa. Her er noen av de som har planlagt og skal gjennomføre sendingene: Fra venste Truls Råen, Mats Emil Mikkelborg, Aleksander Limkjær, Ørjan Dimmestøl og Børt-Erik Fuglem.