Juniorlaget
Ørn Hortens juniorlag fikk en glimrende start på kvalifiseringen til Interkretsserien da de vant hele 9-0 over Herkules onsdag kveld. Amer Betovic, Ulrik Kaupang, Ole Opthun og Alex Krawiec scoret to mål hver mens Hedi Raza satte inn det siste.

Ørn/Eik2
Som kjent samarbeider Ørn Horten og Eik Tønsberg om seniorlagene på kvinnesiden.
Trener Per Willy Nilsen har sendt oss denne kamprapporten etter Ørn/Eik2 sin serieåpning borte mot sterke Skarphedin i 3. divisjon:

Vi taper 5-0, men er det beste laget i første omgang. Vi har 2-3 kjempesjanser som vi ikke greier å sette, spillemessig er vi bedre, men Skarphedin greier å putte 20 sekunder før pause.
2. omgang blir veldig ujevn, den starter som første, men etter 10 minutter så har vi en periode hvor vi ikke henger sammen. Skarphedin scorer 2 mål før jentene greier å reise seg igjen, og etter dette er kampen jevnspilt. Skarphedin greier å putte to til mens vi brenner to store sjanser.
Resultatet gjenspeiler ikke kampbildet, men det er lov å være effektiv. Vi skal jobbe hardt videre, stemningen er god i troppen, så poengene vil komme.

Ørn Horten 3

For første gang har Ørn Horten et 3. lag i divisjonssystemet.  Laget består av erfarne spillere som ikke lenger tar fotballen like alvorlig, bortsett fra når dommeren blåser i fløyta.

Vi har fått følgende kamprapport fra laget, skrevet med en liten humoristisk undertone:
Ørn3 vinner 5-0 mot et hardtsatsende Slagen/Åsgårdstrand2. Seier kunne fort blitt større med litt mere presisjon. Kampen bar litt preg av at mange av gutta fortsatt var litt tunge i beina etter mye mengdetrening i oppkjøringen. Dette håper vi løsner og overskuddet kommer nå og utover hvor vi kjører litt roligere treninger.
Det var mange gode prestasjoner og vi har noen kvalitetsspillere som er viktige så har vi en del som bidrar sosialt. I mål i dag var Tobias Lille like sikker som vanlig, sammen med Lars Rustad som naturlig nok er på blokka til en del hardt satsende 7 og 6. Div klubber var helt sjef bak. Vi har tro på å beholde begge ut sesongen og tror at avtalen som inkluderer en Big Mac og jordbærmilkshake etter bortekamper får de begge til å bli. Patrick Bjerkis som vi har sett folk legge asfalt fortere en han løper var makker til Lars, så kan man kanskje tenke seg hvor god match Rusta hadde.
Kristoffer Silberg som ble bært ut på båre for en uke siden med brudd i kneet var mirakuløst tilbake i dag. Litt trøst hjemme var det som skulle til for å få han kampklar. Han sammen men den gjengangeren for ikke alt for lenge siden betegnet som o2 snapperen utgjorde sentrale midtbanen. Jonathan Bogen Jakobsen har gjort comback i brunt og avgjør bla.a kampen med en nydelig avslutning. Han får en chipp igjennom som han tar ned på kassa med god tyngde og balanse drar han vekk stopperen og chipper ballen kontrolert og elegant over keeper og i mål. Dagens scoring.
Thomas Rabben Eriksen debuterer i brunt, det gjør han med en scoring og eller bra jobbing. Vi har Broren i stallen også men heldigvis var det den rette boren som ble spille klar i tide til denne kampen.
Kampen ble ledet av EspenTeigen som har som jobb å ta med kaffe på kamper, han gjør kaffe jobben eksemplarisk.
Er du ute etter underholdning er Ørn3 laget å følge i år, Nydelig bukett spillere.