Sponsoroppdrag hos Toyota i Linden Park ble gjennomført av spillerne fra A-lag herrer og Ørn/Eik damelag, og med ypperste kvalitet.

Sports- og utviklingssjef Ardian Gashi var strålende fornøyd med innsatsen.
– Det var positive, lærevillige og sterke spillere som gjorde unna dekkskifte på godt over 130 biler. Jeg kan ikke berømme spillerne i klubben nok og i min lange karriere så har jeg aldri vært med på et sponsoroppdrag med en så fantastisk fin gjeng som gjorde sitt beste fra klokka 16 til klokka 21.
Dessuten sørga Toyota AS for at alle fikk nok mat og drikke, og det var en flott gjeng mekanikere som villig lærte bort kunnskap til alle spillerne.  
Vi avsluttet kvelden med en sterk seier i 4. divisjon, og mange av spillerne som spilte kampen deltok også på sponsoroppdraget.
 Vil også gjerne takke Bjørn Kåre Falkenberg for hyggelig og god mottakelse og at vi sammen gjennomførte dette på den særdeles god måte, sier Gashi.

Det var godt humør under dugnaden

Full av lovord
Daglig leder Ørjan Dimmestøl er ikke mindre raus med lovordene både overfor spillerne og Toyota.  
- Det var imponerende innsats av lagene. Det var god stemning og høy arbeidsinnsats hele kvelden. Dette var en stor dugnad og det er viktig at seniorlagene viser at de også bidrar til felleskapet med dugnader. De er rollemodeller for de yngre og med gårsdagens innsats gikk de foran.  Ørn Horten er avhengig av god dugnadsånd. Det synes jeg vi har i klubben, og det er bra seniorlagene går foran.
Jeg ønsker å takke samtlige spillere som bidro denne kvelden. Det skjedde dagen etter en stor seier i cupen og to dager før en viktig bortekamp. Vil også takke Toyota Bilia Horten for deres bidrag til klubben og deres varme mottakelse av spillerne.
Til slutt en ekstra takk til spillerne fra Eik som bidro på dugnad i Ørn. Det er et godt signal for Ørn/Eik-samarbeidet, sier Ørjan Dimmestøl. 
Spillerne fikk god opplæring og oppfølging av gutta på Toyota

Daglig leder Ørjan Dimmestøl er en blid mann til vanlig, men smilte ekstra godt med en sjekk torsdag kveld.
Her sammen med Bjørn Kåre Falkenberg, Fabian Zalo, Jens Erik Johansen, Adrian G. Bergman og Carl Bratlie