Neste uke er det 2. runde i NM mellom Ørn Horten og eliteserieklubben Sarpsborg 08 i Lystlunden.
I et forsøk på å legge til rette for å lage en ekstra stor fotballfest har Ørn Horten forespurt bortelaget om de er villig til å spille 1. mai slik at flest mulig skal kunne se kampen.

Rune Pedersen som er seksjonsleder for turneringsadministrasjon i NFF uttalte etter at oppsettet var klart at de som ønsker å spille 1. mai kunne gjøre det dersom lagene blir enige.

Har prøvd alt
Styreleder Kjetil Ramberg sier de har prøvd de kanaler og overtalelseskunster de kunne overfor Sarpsborg08.
- Dessverre ble ønsket om å legge kampen til 1. mai stoppet av Sarpsborg 08. De spiller ikke seriekamp før mandagen etter, men mente hvileperioden for å møte 3. divisjonsklubben Ørn Horten ble for kort fra kamp søndagen før.
Vi ønsket å samarbeide med 1. mai-arrangørene i Horten og legge kampen etter de offisielle arrangementene. I denne saken har Sarpsborg 08 formelt sett retten på sin side og det må vi respektere, sier Kjetil Ramberg.

Han lover et arrangement med gode rammer, mye publikum, TV-dekning og flott profilering av Ørn Horten,  samarbeidspartnerne og byen både på og utenfor banen.

Klare for ny cupbombe
I fjor ble Sandefjord Fotball slått ut i 2. runde og Vålerenga klarte så vidt å gå videre med 1-0 etter ekstraomganger.

Det kan bli mye moro i Lystlunden 2. mai fra kl. 18.00, så sett av datoen allerede.

Ørn har tradisjon for å skape cupfest i Lystlunden som i fjor , og et heltent hjemmelag er klare til å skape en ny cupsensasjon.