Etter 9-0 over Herkules i serieåpninga fikk juniorlaget en solid baksmell mot Kongsberg på bortebane. På en meget trang bane, scoret Kongsberg et svært ufortjent seiersmål på overtid, og vant 2-1.

Tirsdag kveld var juniorene innstilt på å revansjere seg da de møtte Runar i Lystlunden. Begge lagene stod med tre poeng etter to kamper, og ettersom bare de tre beste lagene i kvalifiseringen går til Interkretsserien i høst, var seier det eneste som var godt nok.

Kampen åpnet litt nervøst fra Ørns side, men etter hvert tok laget over og Ali Saleban scoret to ganger, begge etter gode prestasjoner av den dribleglade Ørnangriperen.

Etter hvilen starter Ørn bra, og til tross for en liten downperiode i løpet av omgangen, sørget Ali Saleban tredje scoring og mål av Tevje Torp og Hedi Hoshear for at Ørn vant 5-2.

Tevje Torp bar kapteinsbindet og scoret ett mål mot Runar
Bilder: Knut G. Bjerva 

Vinner fortjent
Trener Sven Pollen Solbakken har følgende kommentar til kampen.
– Vi starter litt halvveis første ti minuttene, deretter tar vi kommandoen og flytter ball med mer tempo og bedre bevegelser. Vi produserer muligheter og leder fortjent 2-0 til pause. 
Vi starter 2. omgang i samme stil og går opp til 3-0 på en fantastisk overgang etter motstanders corner. Så slipper vi oss etterhvert dessverre ned, og slipper inn to veldig unødvendige mål imot. Derfor foretar vi to bytter med 15-20 minutter igjen, og forandrer litt formasjon sentralt på midtbanen. Det fører til at vi tar over igjen og avgjør med to mål, og vinner kampen veldig fortjent, sier Solbakken.

Flere av Knut G. Bjervas bilder kan du se HER.

Neste seriekamp spilles i følge terminlista ikke før 23. mai, hjemme mot Storm.

Juniorlagets neste kamp er 1. runde i NM mot Eik. Kampen spilles på Eikbanen kl. 13.00 den 10. mai (Kr. Himmelfartsdag). Da får vi håpe på lignende jubelscener som på bildet under der Ali Saleban blir gratulert av Johan Bonden Nysveen (19).