Ørn Horten/Eik Tønsberg samarbeider som kjent for å bedre satsinga på kvinnefotballen i nordfylket.  I første seriekamp i 2. divisjon ble det 4-6 mot Vålerenga 2, men motGimletroll ble det tidenes første seier for det historiske samarbeidslaget.

Etter 0-0 til pause scoret Rikke Pedersen halvveis i andre omgang før Line Hem satte inn et straffespark. Storscorer Pedersen fra Ørn avgjorde for godt med sitt andre mål vel fem minutter før slutt.

To kamper - tre mål
Rikke Pedersen var spesielt fornøyd med den siste scoringa.
– Jeg fulgte på et framspill i kamp med et par motstandere. Målvakten rykket ut, men jeg så hun var litt usikker. Ballen spratt litt, og jeg traff den med hælen da jeg hoppet opp. Den endte over keeper og i mål, sier Rikke til Gjengangeren etter sin tredje scoring for sesongen.

Deilig seier
Trener Ole Jan Skoglund var spesielt fornøyd med det som skjedde etter pause.   
- Vi gjør en relativ dårlig 1. omgang. Det ble mye kjemping og lite spill og vi kom i mange situasjoner hvor vi tapte. Jeg er veldig fornøyd med det som skjedde etter pause. Det var stor forandring hvor vi var i større bevegelse og skapte mere rom. Vi styrte det meste av spillet og gjorde en veldig god omgang. Alt i alt en fortjent seier og veldig moro med den første seieren, sier Skoglund.

Neste kamp er borte mot Kolbotn2 søndag 6. mai kl. 15.00.
Neste hjemmekamp er mot Lier onsdag 9. mai kl.19.30.

Ørn/Eiks lag:
Lene Hansen
Danielle Almeida
Karoline Dahle
Elise Godø
Silje Larsen
Charlotte S. Bjerkeskaug
Elisabeth Solvik
Tiril Olsen
Line Hem
Sandra Preus
Rikke Pedersen

Innbyttere:
Renate Habbestad
Nicoline Stensland
Hanna Walbækken
Thea Svendsen
Therese Bjerkemo
Siv Kaarstad