Ørn Horten er av de klubbene i fylket som mottar mest penger fra Norsk Tipping via Grasrotandelen.
Andelen som bruker andre tippeselskaper enn Norsk Tipping øker dessverre og frivilligheten taper inntekter fra Grasrotandelen.
I Ørn Horten er situasjonen motsatt. Aldri før har så mange støttet klubben gjennom Norsk Tipping og aldri har inntektene vært større.
- Vi er veldige glade for - og stolte over - at så mange støtter oss i vårt arbeid med å lage et så godt fotballtilbud som mulig til alle våre lag og spillere, sier styreleder Kjetil Ramberg.

Grasrotandelen er en ordning Norsk Tipping har laget for å gi av sitt overskudd til frivillige lag og foreninger.
Ordningen koster ikke de som spiller noe. Norsk Tipping betaler en prosentsats av det tipperne spiller for til i vårt tilfelle Ørn Horten. Prosentsatsen ble i år økt fra fem til syv prosent.
- Dette er en helt gratis og veldig enkel måte å støtte klubben på. De som vil støtte oss gir beskjed om det i butikken de spiller, eventuelt man registrerer seg på nettet med støtte til Ørn Horten,sier Kjetil Ramberg.

Ved å trykke på DENNE LINKEN finner man den informasjonen man trenger for å støtte Ørn. 

Hvordan har utviklingen vært?
De fire første månedene mottok klubben 154.762 kroner. Pengene betales ut hver fjerde måned. Dette er det høyeste beløpet vi har fått. Til sammenligning kom det inn drøyt 113.000 på samme tidspunkt i fjor. 583 personer støttet klubben ved starten av året. Tallet har nå økt ytterligere og målet er å passere 600 støttespillere før sommerferien, forteller styreleder Kjetil Ramberg.