I serieåpninga blei det 4-6 mot Vålerenga2, men deretter fikk Ørn/Eik en viktig seier da Gimletroll ble beseiret 3-0 på hjemmebane.

Søndag møtte laget et sterkt Kolbotn2 og Ørn/Eik fikk det tungt. Etter 1-4 til pause der Elisabeth Solvik scoret Ørn/Eiks mål, ble andreomgang bedre.
- Vi fikk mer struktur i leddene, sto tøffere opp i duellene og skapte langt mer framover på banen. Danielle Almeida styrte etter hvert midtforsvaret med fin autoritet, og Kolbotn-offensiven ble stort sett godt tatt hånd om. Jentene fortjener virkelig ros for kampvilje og innsats helt til slutt, sa trener Ole Jan Skoglund til Gjengangeren etter kampen.

Andreomgang endte 1-2, der Rikke Pedersen reduserte til 2–5 ti minutter før slutt.

Litt frustrasjon
Trener Skoglund var litt frustrert over å møte andrelag, spesielt på hjemmebane.
– Å møte 2.-lagene til eliteserieklubbene er ofte et lite mareritt. På hjemmebane mønstrer de ofte svært gode lag, mens de mer uerfarne spillerne får sjansen i bortekampene. Sånn vet vi jo at det er. Utgangspunktet blir litt urettferdig, og det er vanskelig å få vist hvor gode vi egentlig er i slike kamper som denne, sier Skoglund til lokalavisa.

Neste kamp
Samarbeidslaget møter Lier på Eikbanen onsdag 9. mai kl. 19.30. Lier har tre poeng etter fem kamper og er en motstander Ørn/Eik bør slå hvis de skal overleve i divisjonen.