Reer og Horten Trafikkskole har tidligere sponset Ørn Horten, men nå er vi endelig blitt ordentlige partnere. Med det betyr det at vi jobber sammen for å nå våre respektive potensial.

- Jeg synes det er svært gledelig at Reer og Horten Trafikkskole ville bli med som ØrnPartner i 2018. Med det viser de hvilken tro de har på klubben sin fremtid, sier en fornøyd daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Andreas Hesjedal, som er daglig leder i Reer og Horten Trafikkskole, er også svært fornøyd med å ha landet avtalen med fotballklubben nær hans hjerte.

- Som Ørn-patriot er det veldig gøy å være med på laget. Vi har sett at det skjer noe i Ørn, og den reisen har vi lyst å være med på, sier Hesjedal.

Som samarbeidspartner vil Reer og Horten Trafikkskole gi ekstra gode tilbud til Ørns medlemmer.

- Ørn-medlemmer vil få totalt to gratis kjøretimer om de tar trafikalt grunnkurs hos oss. Da får de den første som er en del av trafikalt grunnkurs-pakken vi vanligvis tilbyr, og så får de den siste kjøretime, som er på vei til oppkjøring, gratis.

For å melde seg på til trafikalt grunnkurs som Ørn-medlem kan du enten sende mail til andreas@reer.no eller fylle ut skjemaet under.

 

Påmeldingsskjema