Han forteller i intervju med Gjengangeren at opplegget går ut på at alle A-lagsspillerne to og to skal knyttes til hvert sitt unge lag, og så være sammen med spillerne én gang i måneden.

 

– Det kan enten være på en vanlig trening, eller være med på en kamp. Jeg håper at A-lagsspillere synes det er stas. Kanskje kan de finne tilbake til gleden de selv hadde da de var små, smiler Gashi, som har tro på at dette er et prosjekt som vil gagne hele klubben.

 

- Vi er opptatt av å skape et sosialt fellesmiljø i hele klubben, sier styreleder Kjetil Ramberg til Ørn Hortens hjemmeside.

 

- Fadder – ordningen er et veldig godt eksempel på hvordan vi jobber med å lage opplegg hvor spillere møtes på tvers av alder. Jeg vil berømme våre seniorspillere for den positive måten de møter våre yngste spillere på. Fadder – ordningen har kommet for å bli og vi kommer til å lansere flere tiltak som styrker klubbens fra før av gode miljø, fortsetter klubbens styreleder.

 

Da Gjengangeren besøkte Ørnfeltet tirsdag ettermiddag, var Thomas Utter Jensen og Simen Thon på plass hos klubbens 2012-lag.

 

Les resten av saken og hva spillerne sier til Gjengangeren (pluss sak): https://www.gjengangeren.no/orn-horten/fotball/sport/dette-besoket-var-populart-veldig-hyggelig-a-ha-med-a-lagsspillerne/s/5-60-285102 

 

(Bilde: Vidar Kalnes. Sitater hentet fra Gjengangeren med tillatelse fra sportsredaktør Aleksander Limkjær)