Her er rapport fra en av de ganske aktive på Ørns veteranlag

På årets varmeste dag tok Ørnane en pause fra Rørestrand beachbar og tok turen til Løveidbanen for å møte Flint 3. Flint 3 er et lag som ligner på oss,  gutter i de glade 30-årene som spiller fotball bare for moro men gir 100% når drakta tas på. Så her var det bare å forberede seg til en tøff kamp.

Vi får en god start på kampen når vi allerede etter 5 minutter går opp i ledelsen.
Jørgen "Le Tissier" Jakobsen slår ett perfekt slått frispark mot bakre stolpe, der har Espen Teigen pent plassert seg og kan enkelt heade den inn.

Vi forsetter å forsøke å trille ball etter dette, men et tent Flint lag og muligens endel solstikk gjør at resten av omgangen blir en tøff og jevn batalje der all lærdom om touch og pasninger er så og si fraværende.

Etter 15 minutter i skyggen og en del liter væskeopptak har vår kaptein Jonathan B. Jacobsen fått nye krefter, og etter par minutter i andre omgang trikser han seg igjennom flintforsvaret som bare han kan, før han smeller ballen i stolpen.
Var dette starten på noe mer?

Men Flint lot seg ikke skremme, like etterpå får de en høyst diskuterbar corner fra dagens stille og rolige dommer som de klarer å få kriget inn.

Men da Flint trodde de var på vei inn i kampen, så svarer vi med en gang etter avspark. Patrick  Søderstrøm slår en ball i bakrom, der Silberg har klart å løpe seg fri og banker ballen i hjørnet.
Så enkelt kan det gjøres.

Men Flint gir seg ikke og satser på lange innkast  og farlige dødballer, men vi står han av.
Så sender vi vår kaptein Jacobsen på ett 40-metersløp i bakrom. Der skaffer han oss ett frispark på hjørnet av 16 meteren. Utrolig å se hva nok en pause i skyggen og  en liter vann gjør med den gutten.
Nok en gang serverer Jørgen Le Tissier ett perfekt slått frispark, denne gangen er det Alexander Solum som viser fram sitt artisteri og elegant flikker ballen inn med hælen.

Vi vinner 3-1 og feirer seieren med verdighet.

Ørn topper tabellen i 8. divisjon med 21 poeng etter syv kamper og 30-6 i målforskjell.
Neste kamp er mot Hvittingfoss 2/Hof 2 i Lystlunden onsdag 13. juni kl. 19.30.