17. mai er tradisjoner og tradisjonen tro startet dagen med flaggheis på Ørnhuset. Deretter var mange Ørnmedlemmer engasjert på ulike fronter, før Ørnfamilien samlet seg til avgang i Borgertoget. Under Wilfred Solbergs kyndige ledelse var det i år samlet rekordmange lag og foreninger og lands ruta sto mange tilskuere som fikk nok en demnonstrasjon av bredden i det frivillige foreningslivet i kommunen.

Ørn startet i år som nummer 55 av foreningene, og nok en gang var det ny rekord i antall medlemmer som gikk i Borgertoget.


På bildet ser vi Ørns fane med A-lagskaptein Thomas Knutsen som fanebærer i spissen for Ørnseksjonen oppover Prestegata, foran æresmedlemmene og styret, og resten av Ørnmedlemmene.
Bilder: Knut G. Bjerva

Takknemlig og stolt styreleder

Styreleder Kjetil Ramberg var strålende fornøyd med oppmøtet.
- Tusen takk til alle som stilte i borgertoget. Fantastisk fremmøte ga nok en gang det største innslaget i Borgertoget. Spesielt imponert var jeg over togets aller yngste innslag, 2012-laget vårt som ledet an for klubben i år. Borgertoget er hyggelig å være en del av, men det er også en flott mulighet til å vise Horten den fantastiske bredden klubben har, sier Ramberg.


Fem av æresmedlemmene deltok i toget. Fra venstre Knut Løge, Svein Harald Riisnæs, Per Branstad, Roar Jalland og Eddie Bjerkeskaug
Foto: Svein Roppestad

Ørn seksjon i Borgertoget var så lang at de som gikk til slutt av Ørnmedlemmene ikke så Ørns fane da de var i bunnen av Prestegata.


De fleste i toget fikk en stopp ettersom første del gikk oppom Sykehuset, og stilte Gutter16-laget velvillig opp på et gruppebilde, omkranset av gode supportere.
Foto: Svein Roppestad

Flere av Knut G. Bjervas bilder kan du se på Ørn Hortens åpne Facebookside HER.