Med Bernt-Ove Finsveen som ny cupgeneral, og med Bjørn Fredriksen som viktig backup var det en stor stab av frivillige som sørget for at turneringa gikk smertefritt.

 

250 lag og ca. 6000 spillere, ledere, foresatte og fotballinteresserte fra hele Østlandet fikk se mange engasjerte spillere i knallvarmen i Hortens storstue lørdag og søndag.
I varmen var spesielt det store mat-teltet populært, der var det god lufting og tilstrekkelig skygge. Det samme gjaldt under trærne i Parken

Mange søkte skygge i Parken

Morsom dugnad
Kanalcupen er en enorm dugnadsjobb for Ørn, og mange hundre frivillige legger ned flere tusen dugnadstimer.
– Det er moro å samle masse barn nå fra ulike fylker, og det sørger for en skikkelig fotballfest som setter Horten på kartet.  Det er samtidig en viktig inntektskilde for klubben, men sett ut fra hvor mange dugnadstimer som legges ned, er jeg usikker på hvor høy timelønna blir. Foreldre rundt lagene bidrar jo i stor grad, og dessuten er det moro at A-lagsspillerne også er med, sier cupgeneral Bernt-Ove Finsveen som sørget for at alle lagene fikk vannbøtter til å kjøle seg ned med under og etter kampene.

Det var cupkomiteen under ledelse av Finsveen som hadde hovedansvaret, og de hadde planlagt så godt at det er enkelt å improvisere. På lørdag var det tomt for mineralvann så Eddie Bjerkeskaug kastet seg i bilen og tok en ekstra Sverigetur midt oppi arrangementet.
Alt tyder på at salget i kioskene har gått svært godt, noe som bidrar til viktige inntekter for de enkelte lag i klubben.


Tre av mange hundre frivillige som bidro på årets cup

Det var ofte tett rundt scenen der premieutdelingen foregikk

Borres Gutter11 var blant de siste som mottok sine velfortjente medaljer søndag ettermiddag

Mange flere bilder fra årets Kanalcup, finner du du på Ørn Hortens Facebookside.