Ørn/Eik har hittil ikke tapt mot førstelagene i avdelingen, og står med seire over Gimletroll (3-0), Lier (2-0) og Donn (3-0).
Mot andrelagene i avdelingen har det vært tøffere og der står laget med fire tap, selv om laget var svært nære ved å klare uavgjort mot tabell-leder Lyn2, men det endte 3-4 til slutt.

Pors har kommet skeivt ut, blant annet pga en del skader, og tok sin første seier da det ble 3-0 over Donn søndag. Mot en motstander som hadde en kamp i beina fra dagen før, burde Ørn/Eik ha avgjort dette, spesielt før pause. Men Pors berget sitt første bortepoeng.

Charlotte S. Bjerkeskaug blir nedfavnet av lagvenninner etter målet.
Bilder: Knut G. Bjerva

Bra i første
Trener Ole Jan Skoglund var spesielt fornøyd med det som skjedde før pause.
– Vi er veldig gode i 1. omgang og Pors er nesten ikke over midtbanen. Etter pause kommer Pors mer inn i kampen og får den inn i sitt spor med mye høye baller og kriging. Det takla vi ikke så godt og vi liker jo mer teknisk spill langs bakken, og det fikk vi lite til i andre omgang. Vi burde egentlig scora flere mål og punktert kampen før pause, men når vi ikke klarte det er 1-1 et greit resultat.

Trener Ola Jan Skoglund gir instruksjoner i pausen

Hvordan har sesongen vært så langt?
– Alt i alt må vi si oss fornøyd. Vi har tapt for topplagene, selv om vi var veldig nære ved å ta poeng mot Lyn2, og enda ikke tapt mot førstelagene. Målet før sesongen var å klare oss, og hittil har vi seks lag bak oss på tabellen. Vi må ha tre, kanskje fire, så vi er i rute, sier Skoglund.

Neste kamp
Neste seriekamp er borte mot det eneste av førstelagene som ligger foran Ørn/Eik på tabellen, nemlig Snøgg. Kampen spilles på Notodden kunstgress onsdag 13. juni kl. 19.30.

Tabellen finner du HER.

Flere av Knut G. Bjervas bilder finner du på Ørn Hortens Facebookside.