Jeg har vært i Ørn i fem måneder (på dagen) og har like lenge hørt snakk om Kanalcupen. Det har vært snakket om størrelsen på arrangementet, folkelivet, stemningen og ikke minst dugnadsinnsatsen. Da har det naturligvis bygd seg opp noen store forventinger. Jeg kan trygt si at jeg allikevel ble meget imponert. Når jeg møtte opp i Lystlunden lørdag ble jeg målløs og kunne jeg ikke si annet enn «Wow!» i mangel på bedre ord.

Å planlegge et slikt arrangement er langt mer krevende enn hva man tror, men nok en gang har Ørn stått for en strålende helg for barn og unge. Så først og fremst må jeg takke Cuputvalget som har stått på i lang tid for å få dette til. Kanalcupen har gjennom mange år bygd seg opp et enormt godt rykte og det er denne nøyaktige organiseringen som er nøkkelen til nettopp det. 

Evnen til å hive seg rundt når det oppstår utfordringer er strålende. Det ble enormt varmt i helgen, og da var handlingskraften stor for å ordne slushmaskiner, is, frysere, vannbøtter og andre tiltak for å tilrettelegge mot varmen for besøkende i Lystlunden.

Det er også mye arbeid som krever en del tunge løft. Der har våre to arbeidsjern Jan Erling og Tommy stått på døgnet rundt i dagene før og under cupen, og tok en fortjent pust i bakken på tampen av søndagen.

Det var også veldig fint å se klubben samlet, og hvordan samtlige lag bidro inn for fellesskapet. I kioskene stod blide og hyggelige foreldre som jobbet dugnad i klubben til sine barn. Klubbens spillere fra jentelag og guttelag dømte kamper i varmen. På sidelinjen stod besteforeldrene og heiet. Slikt varmer. 

Vi har enda ikke tallene 100% klar, men vi styrer mot en rekord med tanke på omsetning. Dette er utrolig viktige penger som går tilbake til klubben og arbeidet som gjøres i barn- og ungdomsavdelingen.