Knut Løge har en allsidig karriere bak seg i Ørn som spiller og styreleder. Han ble også utnevnt til æresmedlem i 2006. Knut spilte 114 kamper for A-laget fra 1966 før han avsluttet den sportslige karrieren 16 år seinere.

Knut har i en årrekke hatt mange ulike tillitsverv og våre medlemmer i senioravdelingen kjenner han som ansvarlig for kontingenten. En oppgave han har fremdeles.
- Vi er vel den eneste klubben i Norge som har en Knut som reiser hjem til folk og leverer ut faktura for kontingenten. Det har nok blitt mang en god fotballprat av det og er kanskje en av grunnene til at vi har 1000 medlemmer, sier Kjetil Ramberg.           

Samtidig sier det nokså mye om Knut; alt skal gjøres ordentlig og han er en likandes og sosial kar som liker folk.

På sin faste plass på «VIP–tribunen» bidrar han også med snertne kommentar – og noen ganger relativt høylytte råd til dommeren på A-kampene annenhver lørdag.
- Jeg synes det kjenner jubilanten den store lojaliteten til klubben og evnen til å glede seg over utvikling og framgang. Knut definerer selve begrepet ekte Ørngutt på en veldig god måte, sier styreleder Ramberg.

Mest sannsynligvis starter dagens feiring med kaffe og kaker i 10-12-gjengen på Ørnhuset.

Fra jubileumsboka

Vi avslutter gratulasjonen med et intervju gjengitt i Ørn Hortens jubileumsbok fra 2004.

– Jeg satt som formann i fem år, og kjente klubben godt før jeg ble valgt. Jeg hadde spilt på alle lag fra puttelaget til A-laget, pluss Old boys. I tillegg hadde jeg fire års «fartstid» i Ørns styre fra før.

I hele min periode var det tungt økonomisk. Sportslig var de fem årene på det jevne, men hele tiden forble vi i 2. divisjon. Vi håpet jo på opprykk.
Knut Løge brukte, som han selv sier, mye tid på å få orden på økonomien.
Det førte igjen til mindre bruk på A -laget. Trenerne fikk betalt, klubben hadde heltidsansatt forretningsfører de to første årene, men spillerne fikk ikke så mye. Knut Løge var med på å selge Dag Riisnæs og Trym Bergman, to av de beste på det fantastiske laget som vant NM-gull for juniorer i 1988. Vi kunne nok fått noe mer penger for Riisnæs, men vi valgte å inngå en avtale om prosenter ved videresalg. Avtalen varte i fem år, men hele denne tiden forble Riisnæs i Kongsvinger, så vi fikk ikke gleden av denne delen av avtalen.

Det var Knut Løge sammen med Per Branstad, Tore Andersen og Leif Preus som sto bak aksjonen «Tørn for Ørn». Denne innbragte på to sesonger, 1992 og -93, hele 317.000 kroner. Men gjeldsbyrden var meget tung. Gjelden var på 2,8 millioner kroner. Det viktigste jeg var med på å få til, var en nedbetalingsavtale med DnB. I 1993 inngikk vi en avtale om å nedbetale 190.000 per år i 10 år. Vi skulle kun betale avdrag og ikke renter. Dette skulle gi oss et pusterom.

Som sagt har det vært mye arbeid, og særlig mot det økonomiske, men tiden som Ørn-leder har gitt meg utrolig mye og har fått mange nye fotballvenner rundt om i Norge. Mitt største øyeblikk var da jeg i 1993 ble tildelt Gunnar Dahls Minnepris. Jeg er både stolt, takknemlig og rørt, avslutter Knut Løge.

Guttelaget som ble kretsmestre i 1964.
Bak fra venstre: Herbert Hansen, Knut Løge, Eddy Lund, Harald Bakker, Helge Flakstad, Trond Hansen.
Foran fra venstre: Eigil Næss, Ketil Kristiansen, Terje Pedersen, Inge Grøtte, Tom Strømnes.