Egersunds2 ligger på bunnen av tabellen med fire poeng. De har kommet etter 2-1 over Pors i serieåpninga, men laget har ikke tatt poeng siden det ble 1-1 mot FKT i slutten av april.
I siste kamp ble det hele 0-8 mot Start2 etter 0-6 til pause. For første gang i år stilte Start2 med hele åtte spillere fra A-lagsstallen, deriblant Adnan Hadzic.

Må jobbe for poengene
Trener Kjell Andre Thu kan melde om en del skadeproblemer i Ørnlaget.
- Vi sliter med en del skader så det blir noen forandringer på laget. Deniz Cilingiroglu, Trym Bergan Solli, Daniel Skistad, Ardian Gashi og Endi Zekaj er ute med skade. Genti Rudi har dessuten fått fri. Så vi har noen utfordringer i forsvaret. Men gledelig at Vetle er klar igjen så han går rett inn på backplass. Olaves Fuglem, som hadde en veldig god rekruttmatch mot Flint, går inn på den andre backen. Så må Thomas Knutsen gjøre en jobb som stopper sammen med Håvard Hettervik, men de var vårt veldig gode stopperpar i fjor så det er jeg veldig sikker på går bra. Ellers så blir laget mye av det samme som vi pleier. Vi har jobbe mye med det offensive igjen så vi ønsker å angripe mye men med balanse. Det handler for oss å være fokuserte og holde nivået oppe, da er det ikke mange som slår oss i denne avdelingen. Som vi har sett tidligere så får vi ingen ting gratis så vi må jobbe ræva av oss hver eneste kamp for hvert eneste poeng, sier Kjell Andre Thu.

Ørn Hortens lag:
Miguel Vieira
Olaves Fuglem
Håvard Hettervik
Thomas S. Knutsen
Vetle Skaar Eriksen
Fredrik Tørnby
Artan Brovina 
Nuno Soares
Ole Opthun
Jens Erik Johansen
Thomas Utter Jensen

Innbyttere:
Adrian G. Bergman
Lars M. Arnesen
Simen Thon
Nasrat Haydari
Alex Krawiec

Er du i området setter Ørnspillerne alltid pris på støtte fra tribunen. Det er kampstart på B&G-banen i Egersund lørdag kl. 17.00.