Ørnlaget er som nevt ubeseiret og kommer fra en knapp men vel fortjent 2-1 seier over Egersund 2 sist helg. Trener Thu var nokså oppgitt etter kampen og påpeker et hav av målsjanser men med alt for dårlig utteling. Lørdag er tiden for å endre på dette og laget er innstilt på ny seier og forhåpentligvis god økning i målprotokollen. 

Urædd innehar 8 plass på tabellen og kommer fra 3-1 seier over Sandefjord Fotball 2 mandag denne uken. Laget har vunnet 4 kamper, alle på hjemmebane og tapt 5 som gir 12 poeng så langt. Siste bortekamp ble spilt mot FKT i Tønsberg som ledet hele 5-1 ut i andre omgang, men Urædd viste krefter helt ut og utlignet to ganger på slutten av kampen.

Vår faste skribent er denne helgen på jobbreise og vi har denne helgen derfor noe begrenset omtale og kampreferat enn vanlig.

For øvrig ønsker vi velkommen til å følge et spennende Ørn lag som jakter nye poeng i Lystlunden på lørdag. Det er varslet godvær så det er ingen grunn til ikke å møte opp kl. 16.00 til tross for både musikkfestival og VM kamper …